8R 280Traktor

 • 308 hk (227 kW) Maks ydelse (ECE-R120) + 18 hk (13 kW) IPM
 • 9,0 l motor med 6 cylindre
 • 14 t og 3,050 m akselafstand
 • Ny større og mere komfortabel kabine med nyt niveau af udsyn; nye CommandPRO joystick med op til 11 programmerbare knapper
  går du på kompromis?

  Slut med at gå på kompromis med dæktrykket

  Det korrekte dæktryk er afgørende for optimering af traktorens ydeevne og vedvarende jordsundhed. Med John Deere Central Tire Inflation System (CTIS) kan du hurtigt justere dætrykket med brugervenlige trykknapper: Pump eller luk luft ud af dækkene hurtigt og bekvemt direkte fra førerhuset – skift mellem mark- og transporttilstand.

  8R serien. Ustoppelig

  USTOPPELIG KRAFT

  8R serien er det perfekte valg, hvis du skal bruge en alsidig maskine, som er fremragende på marken og en fryd på vejen. 8R er den bedste blanding af trækkraft, lave ejerskabsomkostninger og alsidig ydelse.

  Det smarte design på traktorerne i 8R/RT/RX-serien udstråler, hvad det hele handler om: en ustoppelig trækkraft og teknologi, der flytter moderne landbrug fremad.

  8r traktor

  KØREKOMFORT

  Det er nemt at holde styr på kræfterne i 8R serien med det nye CommandPRO joystick og de 11 programmerbare knapper. Det er den ultimative brugerflade, så førerens daglige arbejde kan gøres endnu mere bekvemt og effektivt.

  Så meget plads, så lidt støj, sikke en luksus. Ren passion for detaljer. Velkommen til det nye 8R førerhus, større og endnu mere komfortabel end nogen sinde før.

  8R 280 Traktor

  TRÆK FOR AT ROTERE

  Indvendig førerhusudsyn 

  TRÆK FOR AT ROTERE