En verden til forskel

Kærlighed ved første blik

Naturlige omgivelser, parret med dyreliv og mindre end en times kørsel fra Paris, vedligeholdelsen af den smukke bane på Golf de l’Isle Adam er en drøm der er gået i opfyldelse for Leslie Pillier...

Forlad Paris

Beliggende på en idyllisk træbevokset bakke kun 45 minuttter fra hovedstaden, ligger Golf de L’Isle Adam club. En af de smukkeste baner i Ile de France regionen, det er her folk fra Paris kommer for at slippe ud af byen og fordybe sig i naturen. En der kan gøre det hver dag er Head Greenkeeper Leslie Pillier, der beskriver sit forhold til banen som ‘kærlighed ved første blik’.

 • LESLIE PILLIER

   

   

   

  Head Greenkeeper, Golf de l’Isle Adam

  “Jeg forelskede mig i banen før jeg ankom for at arbejde. Jeg besøgte den en gang og synes at den var smuk. Så da jobbet blev ledigt måtte jeg bare have det!”

  LESLIE PILLIER
7500a-r2g021063- large
3033r-r2g021088- large

Panoramisk skønhed

Det er nemt at se hvorfor Leslie tabte sit hjerte til Golf de L’Isle club. Ideelt beliggende i træbevoksede Oise dal og en del af en 200 hektarers ejendom – inklsuive et klubhus beliggende i et renoveret landhus fra 1800 tallet – er det en naturelskers paradis. Der er hyppige møder med vilde dyr for den heldige golfspiller der ‘genoplader’ deres batterier i landskabet på ders vej rundt på den 6.188 m par 72 bane.

“For mig er det mest imponerende al den natur vi har her. Jeg har lige set tre hjorte – og i har skildpadder, harer, kaniner, hejrer, masser af vilde dyr… Det er bare imponerende.’

 

Forførende udfordring

Leslie og hans team stræber efter at følge de filosofi der oprindeligt styrede den verdensberømte arkitekt Ronald Fream da han designede Golf de L’Isle banen, en der ‘skal tillade hver spiller at sætte et mål han kan opnå og forføre både begyndere og de bedste spillere’ For at sikre at de brede fairways med deres naturlige landskab og omfattende greens til stadighed tilbyder spillerne disse udfordringer og belønninger i et lige forhold, har Leslie for nylig stolet på John Deere – en ny og uundværlig måde at arbejde på.

“Jeg har aldrig tidligere købt John Deere, ikke hele flåden. Det er første gang og jeg fortryder intet – det er en af de ebdste beslutninger jeg nogensinde har taget.”

3033r-r2g021267-hero

Pålidelig ven

Banen har opnået et fantastisk ry, på grund af de varierede landskaber spilleren møder og det tiltalende design af dens huller spredt blandt skov og plateauer – en fremragende syntese mellem britisk og amerikansk tendens. At opnå denne klasse af finish kræver dedikation, færdigheder og en markant flåde der kan stoles på 100 procent.

“John Deere maskiner hjælper os med det vi laver, da de er driftssikre og har en rigtig god skærekvalitet. Vi har nogle rigtig gode maskiner nu.”

260sl-r2g021160-large

Supportstruktur

Leslies ønske om at prøve alle John Deere maskiner for størrelse er blevet tilfredstillet på Golf de L’Isle banen. Og erfaringen som ejer er blevet overvældende positiv, helt ned til eftersalgs[1] service fra hans lokale specialist. Dette partnerskab lader ham slappe af og koncentrere sig om vedligeholdelsen af den forventede høje standard, med en sikkerhed for, at han kan stole på hans team og hans maskiner for at sikre at ‘nedetider’ hører fortiden til.

“Vores samarbejde med John Deere forhandleren er rigtig godt. Vi bestiller den del vi manglede, den leveres normalt på 24 timer og maskinen er klar til brug igen, uden problemer.’

Find din nærmeste forhandler

Find din nærmeste forhandler

Find din John Deere-forhandler