Nordic Nirvana

Inviterende, udfordrende, men altid naturlig

Med sine lange vintre og rustikke topografi er Sverige måske ikke et oplagt valg for en golfdestination. Men dem der har oplevet dets vilde landskaber og udfordrende baner vender tilbage igen og igen for at opleve ’det smukke spil‘, på skandinavisk vis.

Svensk perfektion

Svensk perfektion

For dem der er vant til solen i Sydeuropa, kan Sveriges navn som en top-destination komme som en overraskelse, men de rullende bakker og åbne marker gør faktisk landet perfekt til golfbaner. Og i Åhus området af Skåne ligger Kristianstads Golfklubb & Destination, der er blevet berømt takket være en nylig renovering af banen der har vundet mange præmier…

Fordybelse i naturen

I henhold til Course Manager Bevan Tattersall, er hemmeligheden bag dens succes hvor godt den er flettet ind i de naturlige omgivelser og blevet en del af et attraktivt scenarie. Der er ingen pletter pålandskabet da de to perfekte baner byder spillere på en udfordrende og stimulerende sportsoplevelse blandt fredelig naturlig eng blandet med insekter og vilde dyr.

te4x2 nordic nirvana
 • BEVAN TATTERSALL

   

   

   

  Course Manager, Kristianstads Golfklubb & Destination

  “De to baner er specielle og feedback er fantastisk. Fairways, tees og greens er manikurerede og præcise, men omgivet af kontrastrige naturlige enge, blomster og græsser.”

  BEVAN TATTERSALL

Kærlighed til arbejdet

Bevans dybe værdsættelse af disse omgivelser række rogså til hans ansvar som Course Manager ’ en rolle han ved han er heldig at udføre, med den smukke beliggenhed og dens klassiske svenske –naturlige‘ stil på banedesignet. Han mener at du skal elske banen du arbejder på, ellers vil du aldrig gøre et godt stykke arbejde med at pleje den.

“Det er er sted der er nem at forelske sig i ” en meget organisk og smuk gammel golfbane, men en nem bane at gøre rigtig smuk.’

 

25 år og fortsætter…

Bevan stoler på hans team og hans udstyr til at vedligeholde en bane i verdensklasse der vil bringe det bedste ud i enhver eksperts spil, og inspirere resten af os til den aldrig afsluttede indlæringskurve. Erfaring tæller – ikke bare i en succesfuld udførelse af spillet, men også i forberedelsen af jorden. Hertil har Bevan stolet på John Deere siden 1995 og har for nylig underskrevet en fem års eksklusivaftale med mærket.

“John Deere fungerer for os – så enkelt er det. Hvis vi vil være oppe i toppen med de bedste golfbaner i verden, skal vi bruge det bedste udstyr, service og support. Så for os giver det mening.”

8800a Nordic nirvana
7500a Nordic nirvana

Den komplette pakke

Vedligeholdelse af to baner efter højest mulige standard kræver en markant flåde og et personale til at betjene det hele. Bevan tror på at ved at bruge det bedste udstyr og eftersalgssupport, kan hans team udføre deres roller efter en endnu højere standard, vel vidende at deres maskiner ikke vil svigte dem – uanset hvor længe de arbejder.

“Vores personale elsker John Deere og det kom med i betragtning da vi bestilte. Men det drejer sig ikke kun om pris og support ’ det drejer sig også om at disse mænd sidder på deres maskiner i otte til ti timer hver dag, så de skal være komfortable og vide at deres udstyr er driftssikkert og sikkert.”

Find din nærmeste forhandler

Find din nærmeste forhandler

Find din John Deere-forhandler