Et privilegeret sted at arbejde, hvile og spille.

Skifte steder

Lykkelig for at være lokaliseret dybt inde i en af Italiens mest anerkendte vinregioner, er Pietro Binaghi flyttet ud af byen og har fundet et drømmejob der nærer hans kærlighed til livet på landet og hans passion for golf.

Toskansk mesterstykke

Pietro Binaghi betragter sig selv som heldig at kunne nyde sit arbejde – og hans passion for golf – i så smukke naturlige omgivelser. Der kan ikke findes mange glfresorts med beliggenhed inde i et UNESCO World Heritage Site, og for dem der er heldige nok til at gå på den bakkede plæne på Castiglion del Bosco i Toskana, er der en bevidsthed om at du er på en speciel bane for nogle få udvalgte.

 • PIETRO BINAGHI

   

   

   

  Head Greenkeeper, Castiglion del Bosco

  “Det er et fantastisk sted, der ikke kun er attraktivt for turister, men også for rene golfentusiaster.”

  Pietro Binaghi
Castiglion del bosco

Europas fineste vin- og golfoplevelse

Beliggende ca. 70 kilometer syd for Siena i Brunello vinregionen, er Castiglion del Bosco en smuk 800 år gammel ejendom komplet med middelalderkirke og en af europas fineste private golfbaner. Designet af den legendære vinder af Britisk Open, Tom Weiskopf, byder den prestigefyldte bane – beliggende blandt bakke rog vinmarker – på en uovertruffen spilleoplevelse i fantastiske naturlige omgivelser at stor skønhed.

“Jeg er så stolt over at arbejde i dette miljø… en fantastisk bane der respekterer skønheden og det naturlige terræn uden at forstyrre landskabet.”

Pietro Binaghi

Et pust af frisk luft

For Head Greenkeeper Pietro Binaghi, kan glæden ved at arbejde i disse fredelige omgivelser ikke undervurderes, specielt efter 26 års liv i byen. Han studerede oprindeligt landbrug, og de smukke toskanske bakker lokkede ham til at "trække vejret" igen. Og som en ivrig golfer, var muligheden for at arbejde på Castiglion del Bosco bare for uimodståelig.

“Mit job forener to af de vigtigste passioner i mit liv: Jeg studerede landbrug og jeg elsker golf… så det er lidt som at gøre begge dele samtidig.”

De højeste standarder

Hver dag er forskellig og byder på nye udfordringer for Pietro og hans team. Men en ting forblive konstant: kvaliteten af det udstyr de har til rådighed, lader dem fastholde de højeste standarder for banevedligeholdelse. Driftssikkerheden for maskiner er givet, og præcisionen og evolutionen af hver model giver teamet fuld tillid under udførelsen af ders daglige opgaver. For Pietro, er mottoet enkelt – fortsæt med at forbedre hver eneste dag.

“Jeg skal aldrig tænke over maskinernes driftssikkerhed eller ydeevne– de fungerer bare – og jeg er meget tilfreds med dette.”

 

Nå hele vejen rundt

Som far til tre, er Pietro glad for at opfostre sin familie under Toskanas himmel. Han håber at de også vil udvikle en passion for golf, selv om han indrømmer at han foretrak fodbold som dreng. Hans kærlighed til spillet kom naturligvis senere – og med det en værdsættelse af naturen og vandring i det fri.

“Jeg var bestemt det ‘sorte får’ i familien – fordi jeg valgte at spille fodbold – men nu tilbringer jeg mere tid på golfbanen end hele resten af min familie samlet!”

7500A
Pietro Binaghi
Blande forretning og fornøjelse

Blande forretning og fornøjelse

Gennem årene, har erfaringen lært Pietro at nøglen til jobtilfredshed og generel glæde at være stolt over sit arbejde og have gode venner omkring dig. Han nyder de fleste menneskers selskab, specielt dem med en passion for deres arbejde, og en respekt for kvalitet og evnen til at blande forretning og fornøjelse – på og udenfor golfbanen.

“Det der falder mest i øjnene ved John Deere er deres dybe forståelse for spillet, og hvad der behøves for at vedligeholde en velanlagt golfbane – og det giver mig en tillid til vores samarbejde.”

Fortryder intet

Når alt er sagt og gjort, at se efter denne majestætiske bane er mere end bare et job – der er et kald og en drøm der er gået i opfyldelse for Pietro. Han har ikke set tilbage siden skiftet far det gamle liv i byen til Toskanas storhed i Castiglion del Bosco. Og hvem kan bebrejde ham for at stræbe efter og opnå den perfekte balance i arbejdslivet?

Hånd græs
Find din nærmeste forhandler

Find din nærmeste forhandler

Find din John Deere-forhandler