Planlægning og spil for fremtiden

Vækstområde for fremtidige mestre

I det sydøstlige Tyskland, hjælper en speciel golfklub til udvikling af næste generation af talenterede amatører og professionelle spillere. Med stolthed sikre at banerne, de mange øvelsesområder og omgivende landskaber er egnet til formålet, er Hector Zapatas opgave som greenkeeper for træningsfaciliteterne på St. Leon-Rot…

En vision om excellence

En vision om excellence

St. Leon-Rot har opnået et ry i hele Europa som en af de mest succesfulde og innovative golforganisationer, med speciale i udvikling af spiller- og trænertalenter. En unik destination for både begyndere og eksperter, deres golfakademi leverer uovertruffen træning for dem der stræber efter at forbedre alle aspekter af deres spil. Med det bedste udvalg af spilleoverflader er det et ansvar Hector Zapata tager alvorligt.

 • HECTOR ZAPATA

   

   

   

  Greenkeeper, St. Leon-Rot

  “Spillere i alle aldre og på alle niveauer ønsker at forbedre deres spil, så vores akademi og certificerede PGA instruktører er der for at hjæle – og det er mit teams job at producere og vedligeholde greens og omgivende områder for at det kan ske.”

  LESLIE PILLIER

Individuelle baner

Skræddersyet træning kan kun ske på skræddersyede faciliteter, så udvalget af prisbelønnede spillemiljøer på St. Leon-Rot er uovertruffent. St. Leon er en link-style bane der minder om skotske og irske baner, og fra 2011 til 2015 blev den valgt som ‘Tysklands mest populære golfbane’ af læserne af Golf Journal. Course Rot der ligge ved siden af, vandt den samme pris i 11 år i træk forud for dette. Men det er kun spidsen af isbjerget…

“Udover de to mesterskabsbaner, har vi en attraktiv nihullers bane der giver spillerne en ideel mulighed for at øve deres korte spil. Det er fantastisk for begyndere og yngre spillere der tager skridtet fra vores femhullers ‘børnebane’, som vi håber vil blive startpunktet for fremtidige mestre!”

7700a-planlægning-og-spil-for-fremtiden
2750-e-cut-hybrid-planlægning-og-spil-for-fremtiden
7700a-planlægning-og-spil-for-fremtiden

Drive til perfektion

St. Leon-Rots engagement i træning er også markeret af den imponerende belyste driving range (med 134 tees) og “Wedge-o-Drom” (dækkende et areal på 20,000²). Der er også: syv ‘mål’ greens med bunkers, to 30 m høje master til øvelse af ‘draw’ og ‘fade’ af bolden, et bølget tee område og en stor flad fairway bunker. Herudover en 1.600² bølget putting green, og to chipping og to pitching greens, og det er klart, at det er den ideelle destination for udvikling af stroke play, sænkning af handicaps og måske endda opdage nye talenter.

“Uanset om du er en begynder eller en ekspert, vores driving range, putting greens og ten green bukers giver de ideelle træningsmuligheder for forbedring af ethvert slag. Jeg er stolt over at sikre at spilleoverfladen er i den bedste tilstand for at dette kan ske.”

 

I harmoni med naturen

St. Leon-Rot landskabet byder på parkland, enge, vandforhindringer, omfattende bunkers og bølgende skråninger. Det betyder at Hector og hans team er kraftigt afhængige af et udvalg af John Deere udstyr for at fastholde de højeste golfstandarder og de smukkeste omgivelser. Klippere til at gå bag er blandt hans foretrukne arbejdsværktøjer da finishen er ‘perfekt– for greens og for greenkeeper!’Men for dækning af større arealer ved en hastighe dog med den bedste kvalitet, griber han altid til model 2750.

“Seneste 2750 er så let, at du kan køre den med en finger! Du kan skære absolut alt med denne model, under alle slags betingelser – og i alle slags terræn.”

2750-e-cut-hybrid-planlægning-og-spil-for-fremtiden

Greenkeeping med passion

Oprindeligt fra de Dominikanske Republik, men bosiddende i Tyskland i 21 år, er Hector også ansvarlig for træning af næste generation af greenkeepers på St. Leon-Rot. Han ønsker at hans nye rekrutter har samme passion for golf, banevedligeholdelse, og arbejde på dette specielle sted, som ham selv.

“Jeg elsker mit job, lærer fremtidens greenkeepers alt hvad jeg ved om udstyr, græs og vedligeholdelse af de bedst mulige greens, der for mig er hjertet i en golfbane. De skal være perfekte, som et tæppe hvor bolden ruller smukt. Hvis green ikke er god, er greenkeeper det helelr ikke!”

Find din nærmeste forhandler

Find din nærmeste forhandler

Find din John Deere-forhandler