VI LEVERER KVALITET

Gator, fabrik, operatør

 

 

På John Deere Horicon fabrikken i Wisconsin i USA har medarbejderne på en helt ny fabrik fuld kontrol over kvaliteten af de Gator utility-køretøjer, de producerer og sender til kræsne kunder rundt omkring i verden.

Gator utilitykøretøjer, samlebåndsproduktion, fabrik

Når man sætter lige så stor pris på kvalitet, som de folk, der producerer vores Gator utiliy-køretøjer, er det kun naturligt, at man vil gøre alting selv. Efter en større udvidelse på John Deere Horicon Works kan vores faglærte medarbejdere gøre netop det! Den nye 125,000 m2 store fabrik samler for første gang montage og forsendelse under et tag, hvilket giver medarbejderne fuld kontrol over begge processer.

“Denne udvidelse gør en virkelig forskel for den måde, vi arbejder på,” udtaler fabrikschef Steve Johnson smilende. “Nu kan vi placere den enkelte Gator på vores samlebånd en gang for alle, indtil den er produceret lige netop som forhandleren har bestilt den, og er klar til forsendelse i hele verden.”

Den nye fabrik – den første større udvidelse i Horicon i mere end tredive år – er et logisk svar på den globale efterspørgsel efter Gatorer. Ved at kombinere to separate arbejdsgange strømliner den hele leveringsprocessen og giver vores faglærte medarbejdere i produktionen mulighed for at sikre, at alt går som det skal.

Gator utilitykøretøjer, samlebåndsproduktion, fabrik, operatør
Gator utilitykøretøjer, samlebåndsproduktion, fabrik, operatør
Den nye udvidelse giver os masser af råderum i de næste 10 til 15 år, så vi er dækket ind i et godt stykke tid.
STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator utilitykøretøjer, samlebånd, fabrik, operatør, detalje
Jeg tilbringer cirka 40 procent af min tid i
produktionen for det er her kvaliteten bliver til.
STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator utilitykøretøjer, samlebåndsproduktion, fabrik

Hvis det lyder som ledelsesjargon, er det fordi mange større virksomheder har importeret en tilsvarende tilgang de senere år, ofte fra japanske producenter. Forskellen i Horicon er, at her er strategien vokset organisk frem de sidste 156 år og er indarbejdet i fabrikkens DNA. Faktisk er mange folk på Horicon fabrikken tredje- eller fjerdegenerations John Deere medarbejdere. Der er en rigtig familieånd og en følelse af kontinuitet, der sikrer, at standarden ikke forringes med tiden.

Der er helt enkelt ingen, der nogensinde accepterer et ‘godt nok’ eller en nem løsning, fordi, som Steve tørt siger, “de ved, at de stadig er her, når produkterne kommer retur.”

På den måde er den nye fabrik den perfekte opgradering for et team, der insisterer på at gøre tingene rigtigt. Alle hos Horicon er begejstrede, men det er faktisk dig som kunde, der får de fleste fordele. Uanset model og specifikationer kan du være sikker på, at Steve og hans kollegaer tager alt i betragtning, så du modtager din Gator hurtigt, til tiden og lige netop sådan, som du har bestilt den.

Gator utilitykøretøjer, fabrik, parkering, område