Erhvervsmæssig græsslåning

Med skjolde der er formet af tykt stål, med ekstraordinær manøvredygtighed, kraftige transmissioner og produktivitet, der øger ergonomien og komforten, er John Deere-maskiner til erhvervsmæssig brug den bedste forretningsinvestering, du kan foretage dig.

Walk-behind plæneklippere til erhvervsbrug

Oplev kompakt ydelse til kompakte arealer Alle vores walk-behind plæneklippere til erhvervsbrug er designet til at opfylde de store krav som anlægsgartnere og kommuner stiller.

Oplev hvordan høj ydeevne ser ud nu

Den mest holdbare og pålidelige diesel plænetraktor giver dig den alsidighed du har brug for med at væld af tilbehør.s

Zero-Turn plæneklipper til erhvervsbrug

Har styrken til at klare dig igennem de vanskeligste opgaver Fantastisk manøvredygtighed takket med zero-turn radius kombineret med en kraftfuld motor, et højkapacitets skjold og pålidelig drift.

TerrainCut frontmonteret rotorklipper

De professionelle frontmonterede rotorplæneklippere i 1500 TerrainCut serien leverer en enestående kombination af hastighed og klippekvalitet.

1505 og 1515 rotorklippere med høj ydelse

Plæneklippere i stor størrelsesorden til ydelse i stor størrelsesorden

Maksimal komfort og produktivitet med lavt støjniveau og hydraulisk drevne skjold, gør disse rotorklippere til et perfekt egnet til svære opgaver.

Specialister i Heavy-duty og sportsbaner

Vores specialister i sportsbaner tilbyder kraft og traktion til alle slåningsforhold, samt cylinderklipningsenheder så klipkvaliteten er helt i top.

Plænetraktorer med cylinderskær

Denne plæneklipper med cylinderskær til høj produktivitet i stor komfort med mulighed for at vælge en kvalitetskabine der er fabriksindstillet.

Håndføre traktorer til hårde opgaver

Vores kompakte traktorer er udsyret med plæneskjold med høj kapacitet og byder på en alsidig klippeløsning.