INTEGREREDE LØSNINGER

Integrated Solutions

Løsninger for kunder. Karrieremuligheder hos John Deere forhandlere.

John Deere forbinder problemfrit maskiner, smart teknologi og data for at levere løsninger hvad angår kundernes aktiviteter i marken. Arbejder du hos en John Deere forhandler i den kontinuerligt udviklede verden af integrerede løsninger, hjælper du kunderne med at bruge maskiner og teknologier mere effektivt baseret på data og indsigt for at opnå højere produktivitet og miljømæssig bæredygtighed.

Find en John Deere forhandler i nærheden og se de aktuelle muligheder:

Vælg og kontakt din forhandler

 • Vi lytter

  Vi forstår kundernes behov for at få leveret skræddersyede løsninger.

  Vi lytter
 • Vi har praktisk erfaring

  Vi er klar til at hjælpe vores kunder med fuldt ud at kunne udnytte fordelene ved innovative teknologier.

  Vi har praktisk erfaring
 • Vi er uddannede eksperter

  En kontinuerlig vækst af vores videnbase og ekspertise er nøglen til at levere løsninger på tværs af kundeproduktionssystemer.

  Vi er uddannede eksperter

Typiske jobs i afdelingen for integrerede løsninger

Manager for integrerede løsninger


I denne rolle leder du udviklingen og implementeringen af integrerede løsninger for hele organisationen, inklusive FarmSight Services. Du arbejder tæt sammen med andre afdelinger og eksterne ressourcekilder.

Supportspecialist for integrerede løsninger


Du støtter og fremmer forhandlerens FarmSight Services-leverance ved at tilbyde praktisk ekspertise, medarbejderuddannelse og ved at understøtte løsningsydelser.

Integrated Solutions Consultant – Precision
Ag


Du kommer med ekspertise vedrørende salg, levering og support af Precision Ag-produkter og -services. I denne rolle skaber du reel merværdi for forhandleren og kunderne ved at være fagekspert for Precision Ag-løsninger.

De jobs og de jobbeskrivelser, der er angivet på denne hjemmeside, er kun eksempler – der kan være forskelle i jobs, der er tilgængelige hos forhandlere. Alle diskussioner om ansættelsesforhold hos forhandlere er udelukkende mellem ansøgeren og forhandleren, og det samme er efterfølgende ansøgninger om ansættelse og jobsamtaler.