SERVICE

service

Hold maskinerne kørende. Karrieremuligheder hos John Deere forhandlere.

En karriere inden for service kan være en start som lærling med flere muligheder for at udvikle sig til servicespecialist eller endda værkstedsleder og derover. Du får den specialistuddannelse, du skal bruge til at arbejde på højteknologiske maskiner – lige fra en plæneklipper til en finsnitter, fra en traktor til et satellitstyret styresystem.

Find en John Deere forhandler i nærheden og se de aktuelle muligheder:

Vælg og kontakt din forhandler

 • Topmoderne værktøjer

  Når man arbejder med det nyeste og bedste udstyr, kommer de gode resultater nemt.

  Topmoderne værktøjer
 • Førsteklasses service

  God service er en passion, så man gør det rigtigt hver gang.

  Førsteklasses service
 • Maksimering af oppetid

  Når vi udfører vores arbejde rigtigt, reparerer vi ikke bare maskiner, vi styrker virksomheder.

  Maksimering af oppetid

Typiske jobs i serviceafdelingen

Servicechef


I denne rolle leder du serviceteamet, der rådgiver kunder om reparationer og opgraderinger – i marken og i værkstedet. Som en sådan tilsigter du servicekvalitet og rentabilitet med total kundetilfredshed som værende dit mål.

Tekniker


Du udfører diagnosearbejder, servicereparationer og vedligeholdelsesarbejde på kunde- og forhandlerejet udstyr, rådgiver kunder om optimale maskinjusteringer og -opgraderinger.

Servicespecialist


Du udfører komplekse diagnosearbejder og servicereparationer på specifikke maskiner (traktorer, afgrødepleje, høst, præcisionsdyrkning eller plænemaskiner). Du rådgiver kunder om optimal maskinjustering og -opgraderinger. Du fungerer som en ekspertkontakt for kolleger og kunder.

Tilknyttet supportspecialist


Du udnytter styrken ved maskinopkobling og John Deeres værktøjer Connected Support for at sikre maskinens oppetid og præstation via servicekontrakter.

Servicelærling


Du lærer alt om serviceteknikerjobbet hos forhandleren i kombination med ophold på en teknisk skole. Du arbejder sammen med en mentor om grundlæggende reparationer af landbrugs- eller plænemaskiner og deltager også i teknisk uddannelse.

De jobs og de jobbeskrivelser, der er angivet på denne hjemmeside, er kun eksempler – der kan være forskelle i jobs, der er tilgængelige hos forhandlere. Alle diskussioner om ansættelsesforhold hos forhandlere er udelukkende mellem ansøgeren og forhandleren, og det samme er efterfølgende ansøgninger om ansættelse og jobsamtaler.