SALG

Sales

Sælg det bedste og gør en forskel. Karrieremuligheder hos John Deere forhandlere.

Arbejde med salg betyder meget mere end blot at sælge udstyr og maskiner. Det handler om at forstå kundens behov for at finde den rigtige løsning til dennes virksomhed. Vi uddanner dig indgående inden for alle vores nyeste produkter, services, salgsværktøjer og færdigheder. Du får mulighed for at udvikle specialkompetencer inden for landbrugs- eller plænemaskiner, brugte maskiner samt brancheførende, integrerede løsninger.

Find en John Deere forhandler i nærheden og se de aktuelle muligheder:

Vælg og kontakt din forhandler

 • Alle vinder

  Når en løsning er perfekt for din kunde, har du gjort mere end at sælge – du har leveret værdi.

  Alle vinder
 • Fine relationer

  Når du har svarene, skaber du tilliden til at gøre forretninger.

  Fine relationer
 • Stolt over at lave det, du laver

  Du kommer til at arbejde med selvtillid bygget på det kraftfulde brand, John Deere.

  Stolt over at lave det, du laver

Typiske job i salgsafdelingen

Salgschef


Du kommer til at lede og administrere et salgsteam, der udfører og fører tilsyn med salgs- og marketingsaktiviteter, herunder implementering af salgsstrategi, salgsvisioner, årlige mål, salgsprocesser og marketingsplanlægning.

Salgsleder


Samtidig med du styrker kunderelationerne, kommer du til at rådgive og levere løsninger til kunder baseret på nye og brugte landbrugs- og plænemaskiner samt forhandlerservices i Precision Ag-teknologi.

Salgsekspert


Din ekspertise understøtter produkter, services og løsninger. Du hjælper det øvrige salgsteam, når der kræves et højt niveau af viden og ekspertise for at give kunderne den mest passende løsning og hjælpe ham/hende med at få mest muligt ud af det.

Leder af Brugte Maskiner


Du er ansvarlig for at styre den overordnede markedsføring, aktiviteter og politikker for forretningen Brugte Maskiner, herunder salg, planlægning, lagerevaluering, prisfastsættelse, rentabilitet og lageropgørelser.

Specialist i brugte maskiner


Du kommer til at assistere med at styre den overordnede markedsføring, salg og politikker for forretningen med brugte maskiner og foreslå og anbefale ændringer og forbedringer til lederen af Brugte Maskiner.

De jobs og de jobbeskrivelser, der er angivet på denne hjemmeside, er kun eksempler – der kan være forskelle i jobs, der er tilgængelige hos forhandlere. Alle diskussioner om ansættelsesforhold hos forhandlere er udelukkende mellem ansøgeren og forhandleren, og det samme er efterfølgende ansøgninger om ansættelse og jobsamtaler.