TRAKTORERNE TIL PLEJE AF KØER

At bringe mejeriets glæder til vores borde starter med Jeres engagement i sunde køer og god mælk. For at hjælpe med til at holde de høje standarder, og med den ønskede effektivitet, er 5E traktorernes alsidige ydelse uovertruffen.
KOMPLET FØRERHUS, STORT OVERBLIK – MAN SKAL HAVE ØJNENE OVERALT OG EFFEKTIVT HÅNDTERE EN MASSE FORSKELLIGE OPGAVER PÅ GÅRDEN – DET ER NEMT MED DET EKSPANSIVE UDSYN FRA DETTE FØRERHUS OG MED STYERENHEDER OG INSTRUMENTER, DER ER DESIGNET ERGONOMISK.

KRAFTFULD, REN, EFFEKTIV

En 5E traktor leverer den rene kraft, der skal bruges til et gårdmejeris mange læsse- og transportjobs. Motoren, der udelukkende kører på diesel, kombinerer CommonRail højtryks brændstofindsprøjtning med elektronisk styreenhed for en lav, nominel motoromdrejning på 2.100, der holder brændstofforbruget i skak, producerer kraftigt drejningsmoment, og opfylder trin V emissionsreglerne.
DER ER EN MASSE FREM OG TILBAGE PÅ EN DAG – MAN VIL SYNES OM DEN KOBLINGSFRI LETHED VED VORES 12/12 ELLER 24/12 POWRREVERSER™ TRANSMISSIONER MED HASTIGHEDER TIL ENHVER ANVENDELSE OG NO-STOP, IN-LINE, FREMAD-/BAKGEAR.

STYRKET

Læsseren får nok at lave på gårdmejeriet – der skal bruges en hydraulik, der er klar til det. 5E-seriens hydrauliksystem med to pumper og åbent center giver et samlet flow på 66 l/min og er legendarisk for sin pålidelige ydelse. Der fås også to ekstra, selektive kontrolventiler og vores forbedrede effektivitet ved 540/540E kraftudtaget.
5E TRAKTORERNE ER BYGGET TIL DE LÆSSEINTENSIVE PÅ ET GÅRSMEJERI – DERES KORTE AKSELAFSTAND GIVER FREMRAGENDE SMIDIGHED OG EN USÆDVANLIG SNÆVER DREJERADIUS.

"Vi er inspireret af den lidenskab og dedikation, I bringer med på arbejdet hver dag. Så vi byggede en traktor, der arbejder, som I gør. Det er vores måde at sige: Tak for det, I gør!"

5E SERIEN

5E SERIEN

Få mere at vide