Mejetærskere - reservedele och vedligeholdelse

Søg efter reservedele ud fra


Reservedele til mejetærskere

Klar til at klare dig godt

Reservedele der er bedre end alle andre og regelmæssige inspektioner er vejen frem så du får den bedste høstydelse i de kommende år

Knivbeskyttere

Udskiftning af knivbeskyttere - hvornår og hvorfor

Udskiftning af knivbeskyttere, når de går i stykker, bøjes, eller når hullet bliver større end 5,4 mm, sparer strøm, reducerer nedetid og sænker de overordnede vedligeholdelses- og reservedelsudgifter til skæreplatformen–, drivremmen og knivsenhederne skal nemlig udskiftes sjældnere.

Skæredele

Udskiftning af skæredele - hvornår og hvorfor

Hold øje med skæredelene på platformen og kontroller for tegn på slitage eller skader og udskift dem for at sikre, at du skærer afgrøderne i stedet for at hive dem over, hvilket er meget ineffektivt Du vil observere højere kørselshastighed, spare brændstof og øge din drivrems levetid.

Indføringssneglens fingre

Udskiftning af sneglfingre - hvornår og hvorfor

Brækkede, bøjede eller meget slidte borefingre skal udskiftes for at opnå bedre tilføringsegenskaber og højere kørselshastighed.

Bælter

Udskiftning af bælter - hvornår og hvorfor

Når du ser synlige revner i et bælte eller når det begynder at lave usædvanlige lyde, er det på tide at udskifte det. Du vil få glæde af bedre energioverførsel, minimum slip og mindre vibration. Desuden bør du altid opbevare bælter tørt og ved en temperatur på mellem +15°C og +25°C

Cylinderslagler

Udskiftning af slagler - hvornår og hvorfor

Når konturen på en cylinderslagel er under 6 mm i maksimumpositionen, er det på tide at udskifte den. En ordentlig tandprofil er nødvendig for at sikre optimal tærskevirkning, især ved håndtering af kraftige tærskebelastninger

Kæder

Udskiftning af kæder - hvornår og hvorfor

Udskiftning af kæder i tide er altafgørende Typiske træthedstegn er brud på indre plader, afklippede stifter på grund af brud på indre plader eller træthedsfrakturer. De bør også udskiftes når længdeforøgelsen er på 3 %, hvilket kan ses på slibeslitage på stifter og bøsning. Brug slitagemåleren til at tjekke kæden.

Snitteknive

Udskiftning af snitteknive - hvornår og hvorfor

Knækkede, beskadigede eller slidte snitteknive kan forårsage lavere snittekvalitet og højere brændstof- og strømforbrug –, du bø udskifte snitteknive i tide. Nye snitteknive øger snitteydelsen, minimerer risikoen for nedetid og reducerer driftsomkostningerne i det hele taget.