PRESSEMEDDELELSE   8 NOVEMBER 2023

GIANTS Software og John Deere lancerer et sjovt landbrugsspil for børn

GIANTS Software og John Deere lancerer et sjovt landbrugsspil for børn

Farming Simulator Kids har et sødt design og opmuntrer børn til at udleve livet på en gård.

Farming Simulator Kids

Lanceringen af Farming Simulator Kids udvider spilleuniverset for familier. Den kendte Farming Simulator-serie har altid været populær blandt børn. Men nu meddeler udgiveren og udvikleren, GIANTS Software, at de lancerer et helt nyt spil, som præsenterer næste generation for den livlige og sjove verden, der er forbundet med landbrug og naturen. Farming Simulator Kids bliver tilgængelig på Nintendo Switch™ og mobilenheder i foråret 2024, og spillet er egnet til børn i alle aldre.

Sjovt landbrugsspil og forskellige minispil

Farming Simulator Kids har et sødt design og opmuntrer børn til at udleve livet på en gård. Spillet uddanner og underholder dem i et miljø, der er velegnet til børn, og fokuserer på en audiovisuel præsentation i stedet for tekst. Virtuelle naboer – herunder dyrefigurer med menneskelige egenskaber – viser deres behov for hjælp fra de børn, der spiller, til at høste afgrøder eller lave en lækker sandwich.

Uddannelse og underholdning for børn

Børnene udforsker steder på gården, hvor de kan dyrke og høste sunde afgrøder eller pleje gårdens dyr, som f.eks. køer, høns eller gæs i staldbygningerne. Da store traktorer og andre køretøjer er en nødvendighed, kan børnene betjene forskellige maskiner fra landbrugsmaskinproducenten John Deere. Samtidig skaber de uforglemmelige og lærerige landbrugshistorier, der belønnes med resultater, og som kan optages ved hjælp af en videofunktion.

Oplevelse af værdien af afgrøder

"Vi er henrykte over at præsentere yngre børn for landbrug på en sjov og beskyttet måde," siger Thomas Frey, der er kreativ direktør hos GIANTS Software. "Ved hjælp af John Deere, som er vores ideelle samarbejdspartner til Farming Simulator Kids, udvikler vi et lærerigt, uforglemmeligt og endda inspirerende landbrugsspil til børn, som måske endda kan fremme deres interesse for landbrug."

"Vi er glade for at understøtte dette spændende projekt, som præsenterer børn for landbrug på en sjov måde og vækker deres interesse for produktion af fødevarer," siger Stefan Mügge, der er chef for marketingkommunikation hos John Deere.

Der er meget mere at foretage sig ud over minispil, hvor der skal laves havearbejde eller sandwicher. De små landmænd besøger deres eget torvemarked, så de får en fornemmelse af værdien af de friske råvarer, de har dyrket og plejet. De kan handle produkter hos en brugthandel, lave mad af råvarerne eller blot slappe af i deres hus, hvor de kan møde søde figurer, som de kan interagere med.

Fremhævede nøglefunktioner

  • Børneegnet grafik, musik og lydeffekter
  • Figurskaber med masser af stilarter og muligheder
  • Forskellige steder, der kan udforskes: fra gård til lade, marked og mere
  • Over 10 afgrøder, der kan plantes og høstes, over 75 madvarer, over 100 genstande og andre elementer
  • Køretøjer og værktøjer fra John Deere
  • Husdyr og vilde dyr, som børnene kan blive venner med og tage sig af
  • Søde figurer og dyr, som børnene kan møde
  • Aktiviteter, som f.eks. opgaver i marken, kørsel af køretøjer, havearbejde og produktion af sandwicher
  • Resultatsystem og videofunktion

Farming Simulator Kids bliver tilgængelig til Nintendo Switch og mobilenheder i foråret 2024. Der kan fås flere oplysninger på Farming Simulators officielle websted og i presseområdet hos GIANTS Software.