UDRET MERE. MED GARANTI.

UDRET MERE.
MED GARANTI.

Brændstofgaranti

Udvid alleSkjul alle

Hvad brændstof koster

Takket være JDLink kan du få præcise oplysninger om brændstofforbrug og driftsomkostninger. Desuden giver denne teknologi din forhandler mulighed for at vejlede dig om, hvordan du bedst håndterer dine maskiner. 

Vores research viser, at brændstof er den dyreste del af driftsomkostningerne - typisk op mod halvdelen af de samlede omkostninger ved at eje en traktor set over 4 år. 

 

 

Valg af traktor

Første skridt på vejen til at skære i dine brændstofomkostninger er at købe en traktor med en god brændstoføkonomi. Motorspecifikationerne kan være misvisende. Det afgørende er, hvor effektivt kraften overføres til jorden og kraftudtaget (PTO). John Deere udvikler og producerer mange af reservedelene til transmissioner. Vi kan således sikre, at de enkelte dele fungerer perfekt sammen, hvilket betyder minimalt effekttab og optimal brændstoføkonomi.

 


7R leverer op til 95% af traktorens samlede effektivitet
DLG Powermixtest Nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de

 

  1. En kompakt kølepakke med optimal luftstrøm optimerer motorydelse og brændstoføkonomi
  2. Den høje transmissionseffektivitet ved DirectDrive, e23 PowerShift og AutoPower minimerer tab
  3. Akseldesign og de brede dæk øger kraftoverførslen til jorden

DLG er en selvstændig organisation, der har afprøvet landbrugsmaskiner i over 50 år. Deres PowerMix kontrol måler det præcise brændstofforbrug under fjorten forskellige belastningssituationer herunder PTO, hydraulisk og transporttilstand.

 

* Intern beregning udført af John Deere i 2018 på baggrund af DLG Powermix testen. Gennemsnit for konkurrenter beregnet som gennemsnit af g/kWh-resultaterne fra DLG Powermix testen (40k). Den gennemsnitlige værdi ganget med effekten fra den pågældende JD model i DLG Powermix (40k) testen. Antagelser: Dieselomkostninger = 1 €/l, DEF-omkostninger = 0,7 €/l, dieseltæthed = 0,8247 g/ml, DEF-tæthed = 1,09 g/ml. Kun F T4 traktorer blev medtaget ved beregning af konkurrenternes gennemsnit. 6215R sammenlignet med Fendt 720, Case IH Puma 240 og Holland T7.230. 7310R sammenlignet med Fendt 939, Case IH Optum 300 og NH T7.315 HD. 84 00R sammenlignet med Fendt 939 og Case IH Magnum 380; http://www.dlg.org/traktoren.html 

Måling af brændstoføkonomi

Du behøver ikke at tage vores ord for gode varer med hensyn til brændstofforbrug, og du behøver heller ikke selv at foretage beregninger.  Alle traktorer udstyret med JDLink fjernovervågning der videreformidler data om brændstofforbrug, udnyttelse af motorbelastning, tomgangstid og mere.

For at kunne overvåge dit brændstofforbrug skal du oprette en konto i kontrolcentret, myjohndeere.com eller du kan bruge mobilappen på din smartphone. Nu kan du samarbejde med din forhandler, hvis du ønsker at identificere muligheder for forbedring af brændstoføkonomien.

 

 

Tips til brændstofbesparelse under transport

Kontroller dæktrykket med jævne mellemrum
Diverse undersøgelser har vist at brændstofforbruget kan stige med op 15% hvis det forkerte dæktryk anvendes. Til transport anbefaler dækfabrikanter at tilføje 0,4 bar for at reducere gnidningsmodstanden og samtidig brændstofforbruget.

Anvend satellitnavigation
Ankom det rigtige sted hver gang. Du undgår unødvendige omveje, spild af brændstof og får arbejdet gjort hurtigere.

Optimer din ballast
Vidste du, at for hver unødig ton ballast øges brændstofforbruget med 1 l/t? Kontroller din traktors balancevægte og sørg for, at du ikke belaster for meget.

Kør jævnt
Hurtig acceleration og opbremsninger er spild af benzin. Hold en jævn hastighed, hvis det er muligt, og prøv at forudse eventuelle forhindringer eller farer for at undgå pludselige reaktioner.

 

 

Sådan virker programmet

Brændstofgarantiordningen tilbydes kun af deltagende John Deere forhandlere og gælder fra og med den 1. november 2019 til og med den 31. oktober 2020 for alle nye traktorer i 6R, 7R og 8R serien, som aldrig er blevet solgt i detailsalg, og som købes eller lejes mellem disse datoer. En forudsætning for deltagelse er udtrykkelig tilmelding via internettet. Garantiprogrammet gælder for mark- og transportopgaver (over 20 km/t) i henhold til de leverede JDLink data.

Programmet gælder det første års ejerskab. John Deere refunderer forskellen på det gennemsnitlige brændstofforbrug i transporttilstand og det målsatte brændstofforbrug. Hvis forbruget er over målet, beregnes refusionen efter antallet af ekstra liter brændstof anvendt . Hvis det er under målet, er refusionen baseret på 2 x antal liter sparet brændstof. Bonus er begrænset til et maksimum på 3.000 €.

Optagelse i programmet er ikke påkrævet, men skal ske samme dag som traktoren leveres til dig. Sideløbende med dette kan din forhandler muligvis tilbyde dig en FarmSight forhandlerservicepakke og informere dig om, hvornår og hvordan han vil understøtte dig i korrekt brug af din 2 traktor med JDLinkTM. 

 


Beregner gensalgsværdien

Den gennemsnitlige gensalgspris1 for konkurrerende mærker giver en gennemsnitlig værdiforringelse på 12 £/t.  

Gennemsnitlige online priser1 viser, at 200 hk traktorer fra John Deere holder værdien bedre end andre mærker. Værdiforringelsen er ca. 2 £/t mindre.

1 Interne beregninger udarbejdet af John Deere i 2017 baseret på data indsamlet fra Agriaffaires, Traktorpool, Mascus (april/maj 2017). Begge værdiforringelseskurver er et resultat af en multivariabel ikke-lineær regression. Beregnet for en 6R med stor ramme og sammenlignelige konkurrerende modeller. Købsprisen er sat til 130.000 €. Brugt i 1000 t om året over 4 år. http://www.agriaffaires.com; www.traktorpool.de; www.mascus.com;

2 Brændstofgarantiordningen tilbydes kun af deltagende John Deere forhandlere og gælder fra og med den 1. november 2019 til og med den 31. oktober 2020 for alle nye traktorer i 6R, 7R og 8R serien, som aldrig er blevet solgt i detailsalg, og som købes eller lejes mellem disse datoer. En forudsætning for deltagelse er udtrykkelig tilmelding via internettet. Garantiprogrammet gælder for mark- og transportopgaver (over 20 km/t) i henhold til de leverede JDLink data. Programmet gælder for det første års ejerskab. John Deere refunderer forskellen på det gennemsnitlige brændstofforbrug i transporttilstand og det målsatte brændstofforbrug. Hvis forbruget er over målet, beregnes refusionen efter antallet af ekstra liter brændstof anvendt.  Hvis det er under målet, er refusionen baseret på 2 x antal liter sparet brændstof. Bonus er begrænset til maksimalt 3.000 €. Kontakt din John Deere forhandler for yderligere oplysninger.