Tilbehør til traktorer
Reservedele og redskaber til traktorer

Søg efter reservedele ud fra


Gør det lettere at nå mere.

Du bruger rigtig meget tid i din traktor. Så du vil naturligvis have indrettet din traktor, så den er så behagelig og så effektiv som muligt. Det kan vi hjælpe med. Vores brede vifte af tilbehør giver dig mulighed for både at se bedre, at have det bedre, være bedre beskyttet, og at få arbejdet klaret hurtigere.

Tilbehør til traktorer

Udvid alleSkjul alle

KABINEKOMFORT

Gør arbejde til en fornøjelse

Mange dage bruger du langt mere tid i din traktor, end du gør derhjemme. Derfor bør din kabine være komfortabel, have det nødvendige udstyr og passe til dine personlige behov. Ideelt set vil den også have nogle af de bekvemmeligheder, du har glæde af efter arbejdstid. Heldigvis har vi en lang række tilbehør til kabinen.

Varmeskjold af rustfrit stål
Giv din traktor en moderne stil med varmeskjold af rustfrit stål og høj kvalitet der passer hen over udstødningsrøret.
Findes til 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, 7030 Premium serie traktorer.
Varmebeskytter i rustfrit stål
  
Varmeskjold af rustfrit stål til at beskytte mod varme fra udstødningsrøret
Giv din John Deere traktor et personligt præg med et varmeskjold af rustfrit stål på udstødningsrøret. Reservedele af rustfrit stål produceres efter John Deere´s høje standard, der sikrer holdbarhed og lang levetid.
Fås til 6M og 6R serier traktorer
Udstødningsrør i rustfrit stål og varmebeskyttelse

 

Sæder
Et nyt sæde til traktoren er en af de bedste investeringer, du kan gøre for dit helbred og din effektivitet. Vi tilbyder en lække erstatningssæder fra Super Air komfortsæde til det prisbelønnede Active sæde. Tal med din lokale forhandler. Her kan du få forklaret alle funktionerne i detaljer og få en demonstration.
Super Air Comfort sæde, Active sæde
  
Sædeovertræk
Vi tilbyder to typer sædeovertræk. skærddersyet og universal. Skræddersyede overtræk passer dit sæde helt perfekt og giver langvarig beskyttelse. Besøg din forhandler for at finde det betræk, der passer til dit sæde.
Sædeovertræk
  
Sædeanimation
John Deere sæder med mange funktioner er nemme at indstille efter dine behov, så du føler dig hjemme i din traktor. Se sædeanimationen for at få mere at vide om de forskellige indstillinger.

Se sædeanimation
 

 

Elektrisk køleskab
Med en kapacitet på 5 liter har vores elektriske køleskab opbevaringspladsnok til drikkevarer og mad til en hel dag i marken. Det leveres med et 12-volt stik der gør det nemt at installere og det har en separat tænd/sluk-kontakt, så det kun kører, når motoren kører. Der er ingen fare for et fladt batteri, hvis du ved et uheld lader det være tændt natten over. Det kan også installeres i kombination med FieldOffice opbevaring, så det udgør et fuldt integreret arbejds- og forsyningsmodul.
Electric fridge 

 

Field Office
Gør dit kontor i marken så effektivt som muligt. Field Office har plads til opbevaring af vigtige dokumenter, brugsanvisninger, mobiltelefon og endog en bærbar computer. Låget kan også bruges som skriveunderlag eller til at arbejde ved. Der er indlagt ledninger med henblik på elektroniske enheder. Når dagen er slut, kan dit Field Office omdannes til en taske, du kan tage med, så du nemt kan have dine vigtigste papirer ved hånden.
Field Office

 

 

Monteringsbeslag til tilbehør
Til montering af skærme, telefoner, radioer og tilbehør på et praktisk sted.
Monteringsbeslag til tilbehør

 

Tablet- & Mobilholder
Indkorporer dine mobiltelefoner, tabletter, GPS og andre enheder i din kabine. Sikker brug og opbevaring af disse enheder er lettere end nogensinde

Monteringsløsninger
Holder & til mobiltelefon eller tablet

 

Elektriske stik og adaptere
Med så mange gadgets – telefoner, MP3 afspillere, enheder til styring af redskaber - er det en god idé at have rigeligt med stik og adaptere. Det er nemt at installere og bruge en multi-stikdåse med plads til op til seks enheder, der kører på 12 volt.
Elektriske stik og adaptere

 

Adaptere
Fire valgfrie typer adaptere, der opfylder andre behov:
 • Standard 3-leder stik til permanent tilslutning af komponenter
 • Adapter med cigartænderstik
 • Stik med 3 ben (rundt)
 • Stik med 3 ben (fladt)
Adaptere

 

Gulvmåtter
Giv din kabine et nyt look igen med originale gulvbeskyttende måtter.
 • Skåret efter mål med John Deere logo
 • Den reelle fordel: Beige farve passer til kabinens interiør
 • Nem at rengøre
 • Fremstillet af slitagestærkt nålefilt.s
 • Kan tåle højtryksspuling med koldt vand
Gulvmåtter

 

FORBEDRING AF UDSYN

Ingen blinde vinkler

Øg udsynet, og gør det nemmere at manøvrere med redskaber, hvor der er snæver plads ved hjælp af følgende tilbehør.

Udvendige bakspejle
Store, udvendige spejle giver ekstra vejsikkerhed og bedre overblik over redskaber. Vælg mellem manuelle eller elektrisk justerbare spejle på teleskopstang. De elektriske udgaver er perfekte til en-mands-betjening.
Udvendige bakspejle

 

Spejl til overvågning af træk
Få et enestående overblik over træk og redskaber bagpå. Spejlet er monteret i højre siden af bagruden.
Overvågningsspejl til træk

 

Solskygger og -skærme
Forhindrer, at du får solen i øjnene og mindsker opvarmning af kabinen. Solskærme kan monteres på for- eller bagrude, og skyggevirkningen kan indstilles, så det er så behageligt som muligt for føreren.
fltHøjre
  fltHøjre clearBegge

 

Vinduesvisker på bagruden
Store vinduesviskere til din baggrunde sikrer godt udsyn i dårligt vejr og under mudrede arbejdsforhold.
Vinduesvisker til bagruden

 

CCTV videokamerasystemer
John Deere videokamerasystem giver dig bedre overblik over dit daglige arbejde og gør dig mere effektiv. Dine fordele:
 • Pålidelig transport og betjening: Med videokamerasystemet har du tid til at se tilskuere og genstande.
 • Maksimalt udbytte: Afmontering af snegl, trukne redskaber, afsætning af baller – du kan vælge at overvåge dine arbejdsprocesser i og omkring køretøjet.
 • Mindre stress bag betjeningshåndtagene: Uanset om du pløjer, sprøjter, sår, gøder eller høster, kan du kigge fremad og stadig følge med i alt omkring dig, uden at du skal anstrenge dig. Ved at have et kamera til at følge arbejdet bag kabinen, bliver dit arbejde lettere, du får en sundere arbejdsstilling, og din produktivitet øges.
CCTV videokamerasystemer

YDELSESFORBEDRINGER

Ville du ønske, at din John Deere traktor kunne noget mere? Du har måske ændret din landbrugspraksis eller købt traktoren brugt. Du kan opgradere din John Deere, så du opnår større produktivitet uanset hvad.

Ballast

Med korrekt ballast vil du få maksimalt udbytte af din traktors ydeevne, da det hjælper med at overføre kræfterne bedre til underlaget, nedsætter brændstofforbruget samt forbedrer trækkraften og kørselskomforten. Den korrekte ballast afhænger af traktorens hestekræfter, hastighed under markarbejde og hvilken type redskab, du bruger.

Frontmonterede kuffertvægte
Kan nemt monteres/afmonteres på vægtstøtten i front. De hjælper med at opnå en optimal vægtfordeling mellem bag- og foraksel, da vægten nemt kan justeres til de aktuelle behov i forbindelse med opgaven.
Quik-Tach vægte, front

 

Pickup vægte
Den mest alsidige ballastløsning. De fås i 900 kg, 1150 kg, 1500 kg og 1800 kg. De kan monteres direkte på frontvægtbeslaget (900 kg og 1150 kg) Ved brug af topstangsbeslaget (følger med vægtene på 1500 kg og 1800 kg) kan pickup vægtene også monteres på trækkene i for og bag for bedre traktion.
Pickup-vægte

 

Vægte til baghjul
Kan monteres på ydersiden af stål- eller støbte hjul. På støbte eller kraftige, støbte hjul kan de også monteres på indersiden. Dækkets bæreevne skal altid overholdes.

Få mere at vide om John Deeres udvalg af ballast
Baghjulsvægte

 

Radarsensorer med to stråler
Overvåg dit hjulslips præcision med en sensor med to radarstråler:
 • Spar brændstof.
 • Undgå jordpakning
 • Øg din trækydelse
 • Øg din effektivitet
Radarsensor med dobbelt stråle

 

Headland Management-system (HMS/iTEC):
Denne funktion gør det muligt for føreren at registrere eller indstille en række handlinger. Markarbejde har aldrig været lettere eller mere effektivt.
 • Mindre krævende betjening – flere af traktorens funktioner samles i én knap
 • Præcis ydelse
 • Brugervenlig
Headland Management-system (HMS/iTEC)

 

Sporudvidelser
Hvis du planter eller sprøjter disse sporudvidelser, kan du dække flere rækker på én gang uden at det påvirke din opdyrkning eller dine rækker. Der er ikke krav om, at akseltrykket sænkes. Den øgede sporvidde giver enestående understøttelse og balance ved sprøjtning. Der er to udvidelser til rådighed. De er nemme at samle og hurtige at installere. Afhængig af traktorens samlede bredde, kan udvidelsen kræve ekstra lygter og et advarselsskilt.
Sporudvidelser

 

Ekstra oliekar til hydraulikolie
Ekstra oliekar til hydraulikolie øger mængden af olie, der er til din rådighed ved krævende funktioner som tip af store vogne.
Ekstra beholder til hydraulikolie

 

John Deere fronttræk
For yderligere alsidighed kan et fuldt integreret JohnDeere fronttræk og front-PTO leveres til eftermontering på traktorer i 6R og 6M serierne. John Deere kat. 3N fronttilkobling er perfekt til ballast og betjening af frontmonterede redskaber. Den har en høj løftekapacitet på 4.000 kg, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af tunge redskaber. Desuden leveres John Deere fronttilkobling med:
 • Låseenhed til sikker transport og sikre arbejdsforhold
 • Flowbegrænser til hastighedsregulering i hydraulisk flydeposition
 • Tre positioner til trækforbindelser (stiv, flydende, foldet)
 • Sammenkoblinger med kroge med snaplås
 • Bugseringspunkt
 • Syvpolet anhængerstikdåse
 • Tre midter tilkoblingspositioner
 • Vertikal opbevaring af det øverste midterled
 • Den kan også kombineres med den integrerede John Deere front-PTO, og en er fuldt kompatibel med John Deere frontlæsssere.
 • Valgmulighed til rådighed: f.eks. understøttelse af kæder til plæneklipper, beskyttelsesgitter, akkumulator, to ekstra SCV-koblinger
John Deere fronttilkobling og front-PTO
John Deere front-PTO
Den fuldt integrerede John Deere front-PTO styres elektro-hydraulisk via en kontakt til højre på konsollen eller CommandARM kontrollen. John Deere front-PTO funktioner:
 • 1000 o/min med et perfekt match mellem PTO-hastighed i for og bag
 • PTO kraftoverføring med seks noter kan overføre 80 kw effekt
 • PTO kraftoverføringen roterer mod uret, når man står foran traktoren og kigger på den forfra
 • Blød aktivering af både lette og tunge redskaber
 • Hydraulisk styret PTO-bremse for at undgå overkørsel af redskaber
 • Integreret med iTEC styringssystem/Foragerstyring (Headland Management)
 • Nem tilkobling af drivaksel giver PTO-akslen mulighed for 60 graders rotationsvinkel
John Deere fronttilkobling og front-PTO

 

BESKYTTELSE & OPBEVARING

Din traktor og redskaber udgør en stor investering Derfor tilbyder John Deere en række produkter, der beskytter dig og dine maskiner. Vi har alt, du har brug for til at minimere din risiko samtidig med at effektiviteten maksimeres.

Startspærre
Startspærren er et elektronisk system, der forhindrer traktoren i uautoriseret bevægelse og tyveri. Hvert sæt indeholder to startspærrenøgler. Hvis der anvendes en uautoriseret nøgle, vil traktoren slukke efter start og kan ikke flyttes.
Startspærre

 

Låsbare dæksler
Lås brændstoftanken og transmissionens oliekar for at forhindre hærværk og kostbare forvekslinger af væsker.
Dæksler med lås

 

Sæt med dørlåse
Hvert sæt inkluderer dørhåndtag og en nøgle, der passer til. Blanke nøgler kan bestilles separat.
dørlåsesæt

 

Drejelige forskærme
Opnå den bedste manøvredygtighed og beskyttelse med drejelige forskærme. De giver dig den fordel, at du kan dreje skarpere, arbejde på mindre område og foretage skarpere sving. Samtidig med at du opnår den traditionelle skærms beskyttes mod snavs og affald.
Drejelige forskærme

 

Forlængelse af sideskærme
Hold din kabine ren og opnå bedre udsyn med forlængelse af sideskærme, som findes i forskellige størrelser.
Udbygning af bagskærme

 

Bakalarm Alarmen
udsender en advarselslyd, når traktoren er i bakgear til sikring af omkringstående.
Bakalarm

 

Sæt til frakobling af batteri
Det udvendigt monterede sæt til frakobling af batteri er ideelt til at forhindre utilsigtet brug, og til at undgå, at batteriet løber tør for strøm på grund af, at der ikke er slukket for skærme eller radioer.
Sæt til frakobling af batteri

 

Beskyttelse af brændstoftankens bund
Anbefales specielt til traktorer, der benyttes under vanskelige forhold (f.eks. krat, skov og landindvinding). De er lavet af holdbart blik og placeres under brændstoftanken for at yde ekstra beskyttelse.
Beskyttelse af brændstoftankens bund

 

Værktøjskasse
For nem adgang til dit værktøj i marken, findes der en John Deere værktøjskasse. De er solide, langtidsholdbare og gør det nemt og bekvemt at holde orden i dit værktøj.
Værktøjskasse

 

Værktøjskasse i front
Masser af plads, to aftagelige hylder og innovativt dør- og dækseldesign.
Opbevaringsboks

TILKOBLINGSLØSNINGER

Få gode forbindelser

Det er vigtigt at vælge den rette tilkoblingsanordning til redskaber. Heldigvis giver vores originale tilkoblingsanordninger større pålidelighed og er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der opfylder John Deeres specifikationer. Der findes en lang række faste og højdejusterbare, manuelt eller automatisk betjente typer tilkoblingsanordninger til brug ved transportopgaver.

Højdejusterbare vogntræk
Automatisk vogntræk med 38 mm kugletap - kan også leveres i ekstrabred version f.eks. til brug med forstærkede trækbomme eller lastbilvogne.
Højdejusterbare vogntræk
  
Disse højdejusterbare kugletræk og Piton-beslag er perfekt til vogne og i forbindelse med mange andre typer redskaber. Ved brug i lav position giver de optimalt træk og kørselsdynamik i forbindelse med kombinationer af traktor og vogne. Højdejusterbare vogntræk
3-i-1 tilkoblingssystem
3-i-1 tilkoblingssystemet giver dig mulighed for at bruge vogne og redskaber, der kræver forskellige typer tilkobling. Inkluderer en skinne med fem positioner med følgende tre anvendelser:
3-i-1 tilkoblingssystem
 • Manuel eller automatisk højdejusterbart vogntræk
 • Kugletræk eller piton-beslag (ikke højdejusterbart) om nødvendigt med samtidig manuelt og automatisk træk
 • Trækbom, når kugletræk eller piton-beslag er fjernet

I lav position tillader kugletræk træk af redskaber med op til 4 t statisk horisontalt træk, Piton-beslag tillader 3 t statisk vandret træk.

Indsats med kugletræk Skyder med piton-beslag
Indsats med kugletræk Indsats med Piton-træk
Forceret styresystem til kugletræk
Fås til kugletræk indsatser og højdejusterbare kugletræk. Desuden findes de til en eller begge sider til brug ved vogne med begrænsere i højre eller venstre side.
Forceret styresystem til kugletræk

Fordelene ved forceret styresystem:

 • Giver dig mulighed for snævrere vendinger ved kørsel med vogne med flere aksler
 • Mere skånsom mod jorden
 • Reducerer dækslid
 • Større komfort for føreren - der er ikke længere behov for at låse vognakslen under bakning eller hurtig kørsel på vej, da vognhjulene altid står rigtigt i forhold til venderadius.

Du valgte John Deere fordi du vil have det bedste. Når det handler om at servicere din maskine er der god fornuft i kun at bruge originale dele og smøremidler, som er udviklet og godkendt af John Deere, til vedligeholdelsen.

Vedligeholdelse af traktorer

Udvid alleSkjul alle

FILTRE

Filtre er afgørende for effektiv ydeevne. Fordi de er udviklet specifikt til brug på din traktor anbefaler vi kraftigt, at du aldrig bruger andet end originale John Deere filtre. Olie-, brændstof- og luftfiltre forhindrer skadelige partikler i at trænge ind i motoren, samtidig med at de reducerer brændstofforbruget. Snavsede filtre kan øge brændstofforbruget med op til 5 % pr. filter, så det er fornuftigt at sørge for at skifte dine filtre, så snart de ikke længere er effektive.

SMØREMIDLER, KØLEVÆSKER & SMØREFEDT

Alle de smøremidler, vi tilbyder, er udviklet af John Deeres tekniske udviklere og er optimeret til at håndtere vanskelige udfordringer. Vores produkter opgraderer ikke alene din traktors ydeevne, de beskytter den også mod slitage og beskytter holdbarheden af din investering. De hjælper også med at reducere omkostningerne til vedligeholdelse ved at forlænge intervallerne mellem service og olieskift.

 1. Hydraulik- og transmissionsolie
 2. Transmissionsolie
 3. Smørefedt
 4. Kølevæske
 5. Motorolie

Plus 50 II er en avanceret otorolie, der er fremstillet med henblik på at øge intervallerne mellem oliedræning, sikre en længere motorliv og give forbedret ydelse og beskyttelse i   Dieselmotorer, herunder motorer med lav emission (stadie III B/Stadie IV)

Hy-Gard er en universal transmissionsolie til traktorer (UTTO). Den er specifikt sammensat for at beskytte både dine John Deere transmissioner, våde koblinger, våde bremser og hydrauliske systemer. Hy-Gard er grundigt testet både under og efter udviklingen for sikre, at den overgår JDM J20C minimum standard.

Cool-gard II er den ideelle kølervæske til beskyttelse mod korrosion og aflejringer både sommer og vinter. Den beskytter dit kølersystem i op til 6 år eller 6000 timer.

Beskyt dit udstyr – beskyt dit udstyr med originale John Deere smøremidler.

BATTERIER

John Deere. Originale reservedele – af gode grunde

Vi er klar over, at der stilles høje krav til dine batterier, og at de skal levere den nødvendig strøm selv under vanskelige forhold. Derfor er John Deere's batterier konstrueret efter ekstremt høje standarder og grundigt testet for at sikre, at de lever op til vores høje krav, der er baseret på maskinernes konkrete behov.

StrongBox batterier– Enestående teknologi opfylder behovene ved specielle anvendelser.

StrongBox batterier er ideelle, hvis du behøver kvalitet, ydeevne og pålidelighed, specielt under ekstreme forhold med langt til nærmeste vej. Leverer beviseligt højere ydeevne, fremstillet af den bedste kvalitet materialer og state-of-the-art teknologi med henblik på krævende anvendelser.

Vores batterieløfte:

 • Møder John Deeres krav og kvalitetsstandarder
 • Enestående startydeevne selv under ekstreme driftsforhold
 • Fremragende vibrationsmodstand
 • Høj opladning og ladeholdbarhed, selv når motoren er slukket
 • Forbedret energiforsyning

MALING OG KEMIKALIER

Udseendet er ikke afgørende – men jo bedre du passer på dit John Deere udstyr, jo bedre holder det sin værdi. Fra fugtklude og rengørinssprays til kraftige opløsningsmidler og maling tilbyder vi en komplet serie af produkter, der hjælper med at sikre, at din John Deere ser ud og fungerer som ny.

Selv vores maling er specielt kraftig

Overvejer du at reparere eller helt at male din John Deere? Ingen laver grøn og gul maling, som vi gør det - fordi kun John Deere maling er lavet på den originale måde, som vi bruger på fabrikken. For at få den perfekte farve hver gang skal du insistere på original John Deere maling. Alt andet er blot grønt. Eller gult.