EXPERT CHECK FOR TRAKTORER

Expert Check af traktorer
Flere erfaringer, flere data

Flere erfaringer,
flere data

Fordi de bruge markdata fra mange sæsoner globalt, ved vores certificerede teknikere nøjagtigt hvor de skal kigge først, og hvilke komponenter der kræver særlig opmærksomhed. De fikser ethvert problem inden det bliver til et problem for den næste sæson.

expert-checkFordelen

Det at vide, hvad man leder efter, gør hele forskellen – vores John Deere eksperter har den rette erfaring, viden og det værktøj, der skal til.

Expert Check: nu skræddersyet

Expert Check:
nu skræddersyet

Afhængig af din maskines alder, timer og anvendelse kan dit Expert Check være alt fra en entimes kontrol af de vigtigste funktioner og sikkerhedsaspekter til et grundigt 3-5 timer langt eftersyn med omfattende slidmålinger eller test af motorydelse eller hydraulisk ydeevne.

Efterse din maskinpark

Efterse din maskinpark

Du kan få attraktive rabatter med pakketilbud på eftersyn, når du kommer med mere end en traktor eller et redskab til et Expert Check.

Alt inklusive pakkeAlt det, du skal bruge - én samlet pris

Du beslutter dig først for, hvad du vil have os til at lave, når du har resultatet af dit Expert Check, så vi kan holde din maskine i tiptop form. Det kan betale sig at benytte vores tilbudspakker, som omfatter reservedele og service til én samlet pris.

Motor- og brændstofpakke til traktor

Motor- og brændstofpakke til traktor

Kun originale smøremidler og filtre sikrer maksimal motorydelse og levetid. Denne pakke omfatter motorolieskift og brændstoffiltre, et olieskift med John Deere Plus 50 II samt smøring af alle smørepunkter.

ILS ReLife-pakke

ILS ReLife-pakke

ReLife-pakker til traktorer i 8-serien øger ILS-akslens ydeevne og levetid. Se vores forskellige tilbud til opdatering af din traktor.

Udskiftning af bælter og midtervalser

Udskiftning af bælter og midtervalser

Få den ultimative opgradering af terrængrebet med et bredt udvalg af brugsspecifikke Camso-bælter og -midtervalser. Vi udskifter og justerer dem og efterser strammerullen, drivhjulet og midtervalsernes oliestand.

Bare spørg din forhandler om vores ”all-inclusive” priser for ovennævnte opgaver! Alt arbejdet udføres med John Deere specialværktøj og montering af de nyeste reservedele efter de nyeste anvisninger fra fabrikken.

Find forhandler

Hvordan opnår jeg dette?

Besøg din forhandler i dag

Kontakt os