Hvordan er det at tage springet

Hvordan er det at tage springet

Hos John Deere har mere end 74.000 mennesker taget springet. Springet til resultater. Springet til læring. Springet til et højtydende teamwork Springet til at blive påskønnet som bidragsyder, ansat og person. Det er John Deeres ansatte, som i dag hjælper med at udvikle, producere, markedsføre og understøtter kvalitetsmaskiner og tjenester verden over. De forstår og tager imod kerneværdierne.

Lagermuligheder

Vores reservedelslagre i Langar, Nottingham og Exeter leverer reservedele til forhandlere i Storbritannien og Irland og dele til “alle mærker” i mange lande i verden. Begge tilbyder et fremragende ‘trinbræt’ til en karriere hos John Deere.

Finansielle services

I John Deere's afdeling for finansielle services vil du opdage, at dine kunder stoler på dig – i forbindelse med nødvendig finansiering og risikobeskyttelse. Du kan tilbyde disse services ud fra det samme engagement fra virksomheden i integritet, kvalitet og innovation, der gælder for alle produkter fra John Deere. Det er noget, vores kunder er begyndt at forvente. Inden for finansielle services findes der en række muligheder, herunder AG finansielle services, AG finansiering af maskiner, kreditanalyse, inkasso, økonomiske analyser, international finans, John Deere risikobeskyttelse, juridisk afdeling, processtøtte, sikkerhedsstillelse, remarketing, risikostyring og lån til engrossalg.

Marketing

En virksomhed, der aldrig nøjes med det næstbedste. Produkter, der har et ry for at være de bedste på markedet. Services og produktsupport på topniveau. Dette er fordelene for John Deere's marketingmedarbejdere. Vi ved, at innovation og talentfulde ansatte er grundlaget for vores konkurrencedygtighed. Hvis du er engageret i vores produkter og services, har John Deere en række stillinger inden for marketing og salg, herunder marketingmedarbejder, leder af forretningsudvikling, marketingchef, salgschef og leder af forhandlerudvikling. Hvis du mere er interesseret i produktsupport, kan der være ledige stillinger som servicemedarbejder i marken, teknisk supportspecialist på fabrikker, produkt/kunde supportchef og lokal kundesupport chef.

Indkøbsstyring

Du vil indgå i en åben og dynamisk arbejdsstyrke. Du vil får mulighed for at anvende branchens førende praksisser og du vil blive nøglemedarbejder i et talentfuldt team, hvor ekspertise i indkøbsledelse er afgørende for vores virksomheds succes. Det kan du alt sammen gøre her hos John Deere. Der er mange muligheder for at gøre karriere som indkøber, udvikling af nye produkter, logistik, strategisk sourcing, leverandørudvikling, leverandørspredning og styring af reservedele til forhandlere.