Biografi

Kimberly K. Beardsley

Kimberly K. Beardsley

Underdirektør
services for dele på verdensplan

Kimberly K. Beardsley er underdirektør, services for dele på verdensplan for Deere & Company, en position hun har haft siden december 2013. Hun er ansvarlig for at styre den verdensomspændende distribution af dele, prissætning af dele og reservedelssystemer, licensering af brands og John Deere varer til støtte for virksomhedens udstyrsafdelinger.

Beardsley kom til Deere & Company i 1990 som led i et studenteruddannelsesprogram hos John Deere Des Moines Works. Efter eksamen havde hun positioner med øget ansvar for produktion og produktionsteknik hos Des Moines Works og Seeding Group i Moline, Illinois. Beardsley arbejdede senere i human resources, før hun flyttede tilbage til drift med opgaver hos John Deere Waterloo Works. Beardsley fungerede også som produktionsleder hos Des Moines Works; driftschef hos John Deere Commercial Products; global direktør, hydrauliske cylindre; og direktør, global strategisk kvalitet for Ag & turf-afdelingen. I 2011 blev hun global HR-direktør for Ag & turf-afdelingen.

Med rødder i Des Moines, Iowa, har Beardsley en bachelorgrad i industriteknik fra University of Iowa og en MBA fra Duke University.

Beardsley er aktivt medlem af Society of Women Engineers. Hun underviser også i Junior Achievement og er aktiv i sin kirke.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.