Ryan D. Campbell

Senior underdirektør og økonomichef
Deere & Company

Ryan D. Campbell

Ryan D. Campbell er senior underdirektør og økonomichef, en stilling han har bestridt siden april 2019. Han er ansvarlig for at rådgive den administrerende direktør og andre ledere om større økonomiske spørgsmål og strategisk vækst.  Han er også ansvarlig for virksomhedens’ internationale finansierings- og forretningsplan, markedsøkonomiske funktioner, såvel som investorrelationer.

Campbell kom til John Deere i 2007 som manager, forretningsplanlægning efter en 10-årig karriere inden for offentligt regnskab hos Ernst & Young. Hans efterfølgende positioner hos John  Deere omfattede manager, internationalt regnskab; produktlinje-controller for plæneudstyr; manager, forretningsudvikling; direktør, likviditetsstyring kapitalmarkeder, Ag & Turf Finance, med støtte til divisionchefen for Europa, Asien og Afrika. Han blev udnævnt til underdirektør og controller for Deere & Company i 2016 og blev underdirektør og viceadministrerende direktør i 2018.

Campbell fik en grad i regnskab fra Simpson College og en MBA fra University of Chicago.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.