Biografi

Bernhard E. Haas

Bernhard E. Haas

Senior underdirektør, global platform

Dr. Bernhard E. Haas er senior underdirektør, Global Platform – Tractor, Agriculture and Turf Division, en position han har haft siden maj 2009. Han har ansvaret for produktionen af traktorplatformen for Deere & Companys aktiviteter inden for global jordbrug & turf-udstyr.

Haas kom til Deere & Company i 1986 på John Deere Werke i Mannheim (Tyskland), og havde adskillige positioner med øget ansvar. Han blev i 1991 overflyttet til John Deere Product Engineering Center i Waterloo, Iowa, og vendte tilbage til fabrikken i Mannheim som manager for Focus Factory Drive Train i 1994. Han fungerede senere som manager, produktteknik; GM, John Deere Werke, Zweibruecken; og GM, John Deere Werke i Mannheim. Forud for sin nuværende position blev Haas udnævnt til underdirektør, Manufacturing – Global Tractor & Implement Sourcing i 2006.

Han er medlem af repræsentantskabet for universitetet i Mannheim og Club of Bologna, Italy. Haas er også medlem af den tyske ingeniørforening.

Haas tog en mastergrad i maskinteknik i 1979 fra universitetet i Karlsruhe. Senere fungerede han som postdoktoratassistent ved professoratet for industriel ledelse og videnskab ved universitetet i Kaiserslautern, hvor han fik sin doktorgrad i forretningsadministration i 1986.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.