Biografi

Alan Heuberger

Alan C. Heuberger

Senior investeringsmanager
BMGI
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2016

Alan C. Heuberger er senior investeringsmanager hos BMGI, kontoret har ansvaret for alle ikke-Microsoft-investeringer for William H. Gates III såvel som for investeringer i Bill & Melinda Gates Foundation Trust. Disse investeringer omfatter Deere & Company.

Hos BMGI giver Heuberger tilsyn med en række direkte private aktie- og realporteføljeinvesteringer, herunder firmaets landbrugsinvesteringer, der omfatter landbrugsjord, landbrugsproduktion og forarbejdningsvirksomheder samt forskellige offentlige aktiepositioner, herunder Deere & Company.

Heuberger fungerer som medlem af bestyrelsen for America's Foundation for Chess, som næstformand for Financial Economics Institute Advisory Board ved Claremont McKenna College og som medlem af investeringsudvalget hos Seattle Foundation.

Heuberger tog en bachelorgrad i økonomi og matematik fra Claremont McKenna College. Han har også fået titlen Chartered Financial Analyst (CFA).

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.