Biografi

Brian M. Krzanich

Brian M. Krzanich

CEO
Intel Corporation
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2016

Brian M. Krzanich blev udnævnt til administrerende direktør for Intel Corporation og blev valgt som medlem af Intels bestyrelse i maj 2013.

Før han blev udnævnt til CEO var Krzanich Intels COO, og ledte en organisation på mere end 50.000 medarbejdere, der spænder over Intels aktiviteter inden for teknologi, produktion, støbning, forsyningskæde, human ressources og informationsteknologi og var ansvarlig for Intels kinesiske strategi. Før han blev COO, havde han udviklet sig gennem en række tekniske og ledende roller inden for Intels produktionsorganisation.

Krzanich har en bachelorgrad i kemi fra San Jose State University og har patent på en halvlederforarbejdning. Han er også medlem af bestyrelsen for Semiconductor Industry Association.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.