Biografi

John D. Lagemann

John D. Lagemann

Senior underdirektør, A&T salg & marketing –
Amerika, Australien & Global Marketing Sales Services

Deere & Company

John D. Lagemann er senior underdirektør, salg & marketing for jordbrug & turf-afdelingen, en position han har haft siden september 2012. I denne position er John ansvarlig for salg og go-to-market-aktiviteter i Amerika og Australien.

Lagemann kom til John Deere som marketingrepræsentant hos Kansas City salgsfilialen i 1982. Han arbejdede sammen med forhandlere og kunder på forskellige opgaver i marken hos Kansas City salgsfilialen indtil 1994. Han blev udnævnt til manager, produktmarketing hos John Deere Harvester Works i 1994 og blev leder af John Deeres aktiviteter i Australien, New Zealand og Østasien i 1999.

Lagemann blev udnævnt til underdirektør for salg for USA og Canada i 2002. I 2009 blev han udnævnt til underdirektør, Ag & Turf Sales and Marketing for USA, Canada, Australien og New Zealand (region 4).

Lagemann fik sin bachelorgrad i fødevarevidenskab og ledelse og sin MBA fra Kansas State University. Han er direktør for Association of Equipment Manufacturers (AEM) og medlem af AEM Ag Sector Board, medlem af Kansas State Dean's Business Advisory Council, rådgivende bestyrelsesmedlem i Kansas State Olathe og bestyrelsesmedlem i Royal Association.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.