Biografi

Michael J. Matera

Michael J. Matera

Senior underdirektør, international finans, John Deere Financial

Deere & Company

Michael J. Matera er senior underdirektør, international finans, en position han har haft siden april 2015. Han er ansvarlig for at sørge for strategisk virksomhedsledelse for alle finansieringsaktiviteter og -aktiviteter hos John Deere Financial (JDF) i regionerne 1, 2, og 3.

Matera kom til virksomheden i 2008 som underdirektør & finansdirektør for JDF. I maj 2009 blev han forfremmet til senior underdirektør og finansdirektør hos JDF. I august 2011 flyttede han til Tyskland, hvor han overtog ansvaret som finansdirektør for Ag & Turf-afdelingen for regionerne 2 og 3 og for platformene afgrødehøst, afgrødepasning, og hø & foder, og senere for regionerne 1 og 2 og for traktorplatformen. Umiddelbart inden sin nuværende position var Matera direktør for finansplanlægning, regnskab og finansiering hos Deere & Company.

Før han kom til John Deere, arbejdede Matera for Wells Fargo Financial, hvor han sad på positioner med øget ansvar, herunder senior underdirektør for finansiel planlægning og analyse og senior underdirektør og økonomidirektør. Før han kom til Wells Fargo, tilbragte han syv år som revisionschef hos Deloitte & Touche.

Matera graduerede fra University of Iowa med en bachelorgrad i regnskab og er certificeret revisor.

John Deere Financial er en af de største leverandører af finansielle services til landbrugs- og byggekunder, hvilket støtter John Deere rundt om i verden med mere end 1,7 millioner konti og en administreret verdensdækkende portefølje på næsten 37 milliarder $. T tillæg til at sørge for tilgodehavender og udstyrsfinansiering for at hjælpe med at lette salget af John Deere landbrugs-, byggeri-, skovbrugs-, turf- og hjælpeudstyr, tilbyder John Deere Financial revolverende, betalingsbaserede løsninger og finansiering af afgrødetilførsel. Den dag i dag har John Deere Financial omkring 2.200 ansatte over hele verden og tilbyder detailfinansieringsprogrammer i mere end 50 lande.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.