Biografi

John C. May

John C. May

Direktør,
jordbrugsløsninger og CIO

Deere & Company

John C. May er direktør, jordbrugsløsninger og informationschef, en position han har haft siden september 2012. May er ansvarlig for produktplatformsgrupper bestående af hø & foderprodukter og produkter til afgrødepasning. Han har virksomhedsbredt ansvar for informationsteknologi og Intelligent Solutions Group.

May begyndte sin karriere hos John Deere i 1997 hos John Deere Health Care, hvor han var ansvarlig for strategisk planlægning og forretningsudvikling. Han overtog efterfølgende en række udøvende lederstillinger inden for den tidligere afdeling Commercial & Consumer Equipment, i sidste ende som direktør, køretøjsmarketing. Han fungerede som administrerende direktør for Deeres Kina-aktiviteter i en periode med betydelig vækst i virksomhedens kinesiske virksomhed. Derefter var Maj fabrikschef, John Deere Dubuque Works. I november 2009 blev han udnævnt til underdirektør, Global Platform – Turf & Utility, Agriculture & Turf Division. Før han kom til John Deere, var han virksomhedsrådgiver hos KPMG Peat Marwick.

May har en Bachelor of Science-grad fra University of New Hampshire. He har en MBA fra University of Maine.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.