Biografi

Mark Von Pentz

Markwart von Pentz

Direktør, jordbrug og turf-afdeling -
Europa, CIS, Asien, Afrika og
global traktorplatform

Deere & Company

Markwart von Pentz er direktør, jordbrug & turf-afdeling – Europa, CIS, Asien, Afrika, og global traktorplatform, en stilling han har haft siden september 2012. Von Pentz er ansvarlig for de kundeorienterede salgs- og marketingsområder i Europa, CIS, Asien og Afrika samt alle produktplatformsgrupper for traktorer.

Von Pentz begyndte sin karriere hos John Deere i European Office i 1990 som intern revisor i økonomi. Han har haft en række positioner med øget ansvar i landbrugsafdelingens produkt- og marketingsorganisation i Europa. I 1999 blev han udnævnt til GM hos John Deere International GmbH Switzerland, Schweiz, og i 2003 blev han udnævnt til direktør for markedsudvikling for USA og Canada. I 2005 blev von Pentz udnævnt til underdirektør for landbrugsmarketing for USA og Canada. I januar 2006 vendte han tilbage til Europa og blev udnævnt til senior underdirektør, marketings- og produktsupport – Europa, Afrika og Mellemøsten.

Von Pentz blev udnævnt til direktør, landbrugsafdelingen – Europa, Afrika, Sydamerika og Global Harvesting Equipment Sourcing for Deere & Company i september 2007. I 2009 blev afgrødepasning, hø & foderplatforme føjet til hans ansvarsområder.

Von Pentz er kandidat fra universitetet i Hamburg med en avanceret grad i forretningsadministration. Han er bestyrelsesmedlem i VDMA (tysk udstyrsproducentforening), medlem af den regionale rådgivende bestyrelse for Deutsche Bank AG, Mannheim, og bestyrelsesmedlem i U.S.-Russia Business Council.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.