Mark von Pentz

Direktør, Worldwide Agriculture and Turf Division: Europa, SNG, Asien, Afrika; Global Tractor and Hay & Forage Platforms og Advanced Engineering
Deere & Company

Mark Von Pentz

Mark von Pentz er direktør for Worldwide Agriculture & Turf Division: Europa, SNG Asien, Afrika, Global Tractor og Hay & Forage Platforms og Advanced Engineering, en stilling han har været i siden januar 2019. von Pentz er ansvarlig for kundefokuseret salg og markedsføring i regionerne i Europa, SNG, Asien og Afrika samt for aktiviteterne i Tractor og Hay & Forage Product Platforms. Han har endvidere ansvaret for tilrettelæggelsen af avanceret teknologi og polyteknik.

von Pentz begyndte sin karriere hos John Deere, som intern revisor i det europæiske kontor i 1990. Han har haft en række stillinger med stigende ansvar i landbrugsafdelingens produkt- og markedsføringsorganisationer i Europa. I 1999 blev han udnævnt til administrerende direktør for John Deere GmbH Schweiz. I 2003 blev Mark udnævnt til direktør for markedsudvikling for USA og Canada, og to år senere blev han udpeget til underdirektør for regionens Agricultural Marketing. I 2006 vendte Mark tilbage til Europa og blev udnævnt til senior underdirektør for Marketing & Product Support – for Europa, Afrika og Mellemøsten.

von Pentz blev udnævnt til direktør for Agricultural Division – for Europa, Afrika, Sydamerika og for Global Harvesting Equipment Sourcing for Deere & Company i september 2007. I 2009 blev Crop Care og Hay & Forage-platformene føjet til hans ansvarsområder. i 2012 blev von Pentz udnævnt til direktør for Agriculture & Turf Division – i Europa, FUS, Asien, Afrika, og for Global Tractor Platform.

Von Pentz er kandidat fra universitetet i Hamburg med en videregående uddannelse i virksomhedsledelse. Han er bestyrelsesmedlem i VDMA (tysk udstyrsproducentforening), medlem af den regionale rådgivende bestyrelse for Deutsche Bank AG, Mannheim, bestyrelsesmedlem i– U.S.-Russia Business Council og medlem af University Heidelberg Foundations bestyrelse.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.