• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / Saran Fabrikken

Saran Fabrikken

Saran Fabrikken ved Orleans (Frankrig) producerer dieselmotorer fra 36 til 205 kW og blev ISO9002 certificeret af AFAQ (Association Française pour l'Assurance de la Qualité) i november 1990. I dag er Saran certificeret under ISO9001 (2000 version) såvel som ISO14001 (miljøvenlighed). Desuden er et administrationscenter og en marketingafdeling (med ansvar for salg af motorer i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Australien) tilknyttet fabrikken i Saran. “European Engine Engineering”, som ligger i Saran, er målrettet håndtering af kundebehov, emissionsløsninger (Trin IIIA), lydniveau og reservedelsudvikling. De nyeste teknologier testes desuden i topmoderne avancerede testceller.
Saran Fabrikken
Saran Fabrikken

Europæiske testfaciliteter

John Deere har oprettet nye forsknings- og udviklingsfaciliteter (European Engine Engineering - E3) tilknyttet fabrikken i Saran, Frankrig. Centret huser 4 specialudviklede testceller inklusive en, som kan håndtere hele køretøjer/maskiner.

Interim Tier 4/Trin III B reglerne blev obligatoriske i Europa i 2011. Final Tier 4/Trin IV træder i kraft 2014. Oprettelsen af de nye forsknings- og udviklingsfaciliteter med cirka 120 ansatte skal sikre, at John Deere er helt på forkant med udviklingen af maskiner, som er udstyret med disse motorer.
Europæiske testfaciliteter
Europæiske testfaciliteter
I overensstemmelse med de nye Tier 4 krav kan testfaciliteterne håndtere både ikke-stationære cyklusser såvel som stationære tests. Det giver en mere realistisk simulering af motorens ydeevne og emissionsniveau, hvilket gør det lettere at reducere motorens miljøpåvirkning. Testcellen til hele køretøjer/maskiner kan foretage lignende tests af motorer i køretøjer såsom traktorer og entreprenørmaskiner.

John Deere Saran Kontaktinformationer:

John Deere Power Systems
Orléans-Saran Unit
La Foulonnerie - B.P. 11013
45401 Fleury les Aubrais Cedex - Frankrig
Tlf: +33 2 38 82 60 60
Fax: +33 2 38 84 62 66
e-mail: JDEngine@JohnDeere.com