• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Kerneværdier

Kerneværdier

Deere & Company blev grundlagt i 1837 af smeden og opfinderen John Deere, og er i dag vokset til en af verdens mest velrenomerede selskaber. Det er ikke tilfældigt. John Deere var fast besluttet på at opbygge sin virksomhed på et fundament af integritet, engagement, nytænkning og kvalitet. Værdier som lever og trives i bedste velgående i dag. Det er de værdier, der bestemmer den måde vi arbejder på, den kvalitet vi tilbyder, og den imødekommenhed du oplever som kunde, investor og medarbejder.


Sådan arbejder vi

Det er en underdrivelse at sige, at vi dagligt arbejder ud fra vores grundlæggers kerneværdier. For integritet, kvalitet, engagement og nytænkning afspejles ikke kun i vores arbejde. Det er sådan, vi lever. Det er den luft, vi indånder. Disse værdier går som en rød tråd gennem alt vores arbejde, alle vores produkter, den service vi yder dig, og de muligheder vi skaber for dig.

 

Og John Deere forstår værdien af en forskelligartet medarbejderstab, forhandlerorganisation og levarandørbase. Vi stræber efter en ånd af inklusion, hvor forskellighed anses for at være et gode. Det er et engagenment, vi deler med John Deere’s interessenter: lige fra medarbejderne til leverandørerne.

Hvor vi arbejder

I hele verden. Overalt hvor du ser folk arbejde med jorden, kan du finde John Deere.


Hvad vi kan tilbyde

Vores grundlægger var bedst kendt for sit arbejde med at skabe den første kommercielle succesfulde plov. Og i dag er vi nok bedst kendt for vores landbrugsmaskiner og have-/parkmaskiner af højeste kvalitet. Faktisk er vi verdens førende producent af landbrugsmaskiner. Vi er også førende på verdensplan inden for skovbrugsmaskiner. Vi er med helt fremme, hvad angår entreprenørmaskiner. Og John Deere Financial er et af de største maskinfinansieringsselskaber. Ikke dårligt for en virksomhed som startede i en lille smedje i Grand Detour, Illinois.


Hvad du kan forvente

Du kan forvente, at John Deere har den højeste etik, overholder love og regler til punkt og prikke og udviser stor omhu for fairness i det offentlige rum. Dine forventninger vil ikke blive skuffede.

 

Og hvis du har et hvilket som helst forhold til John Deere – som kunde, medarbejder, forhandler eller leverandør – så vil du opdage, at John Deere byder enhver velkommen med åbenhed og respekt. Vi anser forskellighed for at være et gode. Vi skuffer ingen.