• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / /

Tidligere ledere

Vores tidligere ledere

Hans Becherer

 

Hans Becherer

Bestyrelsesformand og administrerende direktør
1990-2000

 

 

 

 

Hans Becherer dimitterede i 1957 fra Trinity College i Hartford, Connecticut, og gik ind i Deere & Company i 1962 efter at have afsluttet sin MBA universitetsgrad i virksomhedsledelse på Harvard University tidligere samme år.


Indtil først i 1980’erne sad Becherer på en række forskellige marketing- og ledelsesposter i Europa, og i 1983 blev han valgt som Senior Vice President for John Deere's Overseas Farm & Consumer Products Division. I 1986 blev han Executive Vice President for Worldwide Farm Equipment & Consumer Products. Derefter blev han Chief Operating Officer i 1987 og Chief Executive Officer (administrerende direktør) fra September 1989.


I maj 1990 blev Becherer valgt som bestyrelsesformand for Deere & Company efter Robert Hansons fratrædelse. Becherer havde sit primære fokus på "ægte værdier" funderet på en strategi for konstante forbedringer og global vækst.


I hans ledelsesperiode blev John Deere's have/park-afdeling – som var en del af området for landbrugsmaskiner – en særskilt afdeling under John Deere. I 1991 købte John Deere selskabet SABO – en europæisk producent af plæneklippere. To år senere rundede omsætningen for have/park for første gang $1 milliard.


Selskabet fortsatte med at ekspandere på verdensplan og gik ind i nye markeder i Kina, Indien, Sydamerika og det tidligere Sovjetunionen. I løbet af 1990’erne kom avanceret teknologi til at spille en stadig større rolle, og John Deere fortsatte med at være førende i branchen med nytænkning inden for præcisionsdyrkning og brugen af computere.


I 1997 indledte Deere & Company et langsigtet samarbejde med PGA (Professional Golfer's Association) og blev hovedsponsor for den årlige turnering John Deere Classic. John Deere blev samtidig PGA tourens officielle leverandør af golfmaskiner og leverede maskinerne til pleje af banerne på tourens Tournament Players Club.


Med åbningen af John Deere Pavilion i Moline, Illinois, i 1997 gik John Deere desuden ind i turistbranchen. John Deere Pavilion er blevet en af Illinois' største turistattraktioner med sine imponerende og interaktive maskinudstillinger.


I 1999 kunne Deere & Company fremvise en nettoomsætning på $11,7 milliarder og en nettoindkomst på $239 millioner. Becherer trak sig tilbage i maj 2000.


Deere & Company er førende på verdensplan inden for avancerede produkter og serviceydelser og er engagerede i at bane vejen for kundernes succes – de kunder som bearbejder, høster, forandrer, beriger og bebygger jorden for at imødekomme verdens stærkt stigende behov for fødevarer, brændstof, bygninger og infrastruktur. Siden 1837 har John Deere leveret innovative produkter af højeste kvalitet funderet på en fast tradition for integritet. Hvis du vil vide mere om John Deere, er du velkommen til at besøge os på vores verdensomspændende hjemmeside www.JohnDeere.dk.