• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / /

Tidligere ledere

Vores tidligere ledere

William Butterworth

 

William Butterworth

President
1907-1928
Bestyrelsesformand
1928-1936

 

 

Charles Deere’s svigersøn, William Butterworth, giftede sig med Deere's datter Katherine i 1892 og gik ind i Deere & Company som indkøber samme år. Den Ohio-fødte Butterworth var dreven og veluddannet, dimitterede fra Lehigh University og fik en juridisk universitetsgrad fra National University Law School i Washington.


I 1897 blev Butterworth finansdirektør i Deere & Company. Efter Charles Deere’s død 10 år senere avancerede han til posten som President i selskabet. Det kom ikke som nogen overraskelse, da Butterworth uformelt havde optrådt som Deere's højre hånd. Han forblev på posten som President i 21 år.


I denne periode styrede han selskabet gennem mange forandringer. I 1910 indledte John Deere's bestyrelse en gennemgribende omlægning af organisationen, hvor de sammenlagde 11 fabrikker og 25 salgsorganisationer i hele USA og Canada i en konsolideret enhed. I 1912 var det moderne Deere & Company selskab en realitet.


Selskabets produktsortiment fortsatte med at vokse under Butterworths ledelse. John Deere gik ind i markedet for høstmaskiner i 1912 og købte Waterloo Gasoline Engine Company i 1918. Med sidstnævnte opkøb fik Deere rettighederne til at producere og sælge den populære 2-cylindrede Waterloo Boy traktor – selskabets første produkt på traktormarkedet.


Også medarbejderne nød godt af Butterworths ledelsesperiode. I 1907, kort efter Charles Deeres død, indførtes en ny pensionsordning for medarbejdere, som trak sig tilbage efter 20 års ansættelse eller derover. Pensionsordningen, en sygdomsydelse og et invalidehjælpeprogram var, om ikke de første i USA, så i hvert fald et udtryk for meget moderne og fremsynet medarbejderpleje.


Da Butterworth trak sig tilbage i 1928 blev han selskabets første bestyrelsesformand. I 1927 var han blevet valgt som President for USA’s handelskammer. Han blev genvalgt til posten 3 gange mere før sin død i 1936.


Deere & Company er førende på verdensplan inden for avancerede produkter og serviceydelser og er engagerede i at bane vejen for kundernes succes – de kunder som bearbejder, høster, forandrer, beriger og bebygger jorden for at imødekomme verdens stærkt stigende behov for fødevarer, brændstof, bygninger og infrastruktur. Siden 1837 har John Deere leveret innovative produkter af højeste kvalitet funderet på en fast tradition for integritet. Hvis du vil vide mere om John Deere, er du velkommen til at besøge os på vores verdensomspændende hjemmeside www.JohnDeere.dk.