• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Strategi

Strategi

For de som bearbejder og høster jorden. For de som forandrer og beriger jorden. For de som bygger på jorden. John Deere viser vejen til vores kunders succes.

 

Dette engagement i vores kunders succes giver sig udtryk i et globalt engagement fordelt på 6 hovedområder – USA/Canada, Europa, Brasilien, Rusland, Indien og Kina. Det er inden for disse områder, at 75% af verdens fremtidige vækst vil finde sted. Og på grund af vores gode omdømme op gennem tiden, vores engagement og stålsatte ønske om at hjælpe vores kunder til højere produktivitet og større indtjening, har John Deere placeret sig i en ønskeposition som den foretrukne maskinleverandør.

Vores forretningsaktiviteter

John Deere frontlæsser i aktion

John Deere’s forretningsportefølje er varieret, men alligevel indbyrdes forbundet. To af vores forretningsområder – landbrugs- og entreprenørmaskiner – har et kæmpe potentiale for vækst på det globale marked.


To andre forretningsområder – maskiner til have/park og skovbrug – underbygger og styrker vores position på verdensmarkedet. Og andre forretningsområder – finansiering, motorsystemer, reservedele/service og vores Intelligent Solutions Group – differentierer og fuldender vores forretningsportefølje.

Vores mål

Medarbejdere hos en John Deere forhandler

Ved at være den foretrukne leverandør, hvad angår maskiner til landbrug, have/park/golf, skovbrug og entreprenørvirksomhed i hele verden, kan vi nå vores mål om bæredygtig værditilvækst.


Ved konstant at forbedre vores produkter, og måden vi driver virksomhed på, opnår vi fremragende driftsresultater.


Og ved at koble medarbejdermål, afdelingsmål, områdemål m.m. sammen med John Deere's overordnede forretningsmål, kan vi høste fordelene ved et velsmurt og samstemt teamwork.


Læs mere om vores strategi på vores investorside.

Did you know?

John Deere - Strategi

Siden 1837 har John Deere udviklet og solgt innovative produkter af højeste kvalitet. Vi ved, at kun det bedste er godt nok til dig. Fordi dit arbejde er mere end blot et 8-16 job. Det er dit liv.

Find out more about John Deere's history.