• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / At arbejde hos John Deere

At arbejde hos John Deere

Over 57.000 personer har taget springet hos John Deere. Springet til resultater. Springet til læring. Springet til et højtydende teamwork. Springet til at blive påskønnet som bidragsyder, som ansat og som person. Det er John Deere's ansatte, som i dag hjælper med at udvikle, producere, markedsføre og bakke op om kvalitetsmaskiner og serviceydelser verden over. De forstår og udlever kerneværdierne integritet, kvalitet, engagement og innovation. Desuden bliver de anerkendt og belønnet for deres indsats.

Regnskab

Her hos John Deere har vi et højt respekteret og kompetent team af regnskabsmedarbejdere. De kan mere end blot tallene. De er engagerede i økonomisk integritet, faglig professionalisme og finansiel rådgivning. John Deere har erfaring med at udvikle medlemmer af regnskabsteams til højere ledelsesniveauer, også stillinger i den øverste ledelse.  Vi er på udkig efter flere talenter med henblik på ansættelse inden for områder, der omfatter koncernens regnskabsafdeling, de enkelte divisioners regnskabsafdeling, diverse funktionsenheders regnskabsafdeling, virksomhedsfinansiering, selskabsskat, virksomhedsudvikling og finansiel rådgivning.

Udvikling

Fordi innovation og teknologi er så afgørende faktorer hos John Deere, er der strålende karrieremuligheder inden for vores udviklingsteams. Vores teams er de bedste på deres områder, og de ved, at det kræver engagement, ambition og teamwork at levere fantastiske resultater. De er mestre i at raffinere komplekse processer og udvikle maskiner, der er ud over det almindelige, når det drejer sig om kvalitet, hastighed og effektivitet. Udviklingsprocesserne omfatter områder som klargøring af projekter til produktion, planlægning af produktionsforløb, Lean-produktionsprincipper og udvikling af produktionsanlæg.

Personale

Som førende inden for processer og funktioner tilbyder John Deere forskellige typer opgaver for professionelle personalemedarbejdere. Der er stillinger som almindelige personalemedarbejdere og mere specielle såsom internationale stillinger og stillinger vedrørende løn og goder, uddannelse og udvikling samt arbejdsmarkedsforhold.

Finansielle serviceydelser

I John Deere's afdeling for finansielle serviceydelser vil du opdage, at dine kunder regner med dig - i forbindelse med finansiering, forsikring af afgrøder og risikobeskyttelse. Du kan tilbyde disse serviceydelser ud fra samme kerneværdier - integritet, kvalitet, engagement og innovation - der løber som en rød tråd gennem alle produkter fra John Deere. Det er noget, vores kunder forventer. Inden for finansielle serviceydelser findes en række stillinger vedrørende finansiering af maskiner, kreditanalyse, inkasso, økonomiske analyser, international finans, John Deere risikobeskyttelse, retstvister, processtøtte, sikkerhedsstillelse, remarketing, risikostyring og lån til engrossalg.

Informationsteknologi

Som alle andre virksomheder bygger John Deere's fremgang på effektiv informationsteknologi. Det er et perfekt område for professionelle IT-folk, der ønsker at løse problemer, endnu inden de opstår. Hvis den beskrivelse passer på dig, bør du kaste et blik på vores karrieremuligheder inden for applikationsudvikling, forretningsanalyse og infrastrukturtjenester. Hos John Deere betyder vores globale vækst, at IT-folk får mulighed for at rejse internationalt og samarbejde med mennesker fra forskellige kulturer. Der findes stillinger i en lang række lande rundt om i verden som IT-forretningsanalytiker, systemanalytiker, infrastrukturanalytiker, serveradministrator, projektleder, udvikler og telekommunikationsspecialist.

Marketing

En virksomhed, der aldrig nøjes med det næstbedste. Produkter, der har et ry for at være de bedste på markedet. Serviceydelser og produktopbakning på topniveau. Det er fordelene for John Deere's marketingmedarbejdere. Vi ved, at innovation og dygtige medarbejdere er grundlaget for vores konkurrencedygtighed. Hvis du er engageret i vores produkter og serviceydelser, har John Deere er række stillinger inden for marketing og salg, herunder marketingmedarbejder, leder af forretningsudvikling, marketingchef, salgschef og leder af forhandlerudvikling. Hvis du mere er interesseret i opbakning af produkter, kan der være ledige stillinger som servicemedarbejder i marken, teknisk supportspecialist i produktionen, chef for produkt-/kundeopbakning og områdechef for kundeopbakning.

Indkøb

Du vil indgå i en åben og dynamisk arbejdsstyrke. Du vil få mulighed for at føre branchens mest banebrydende ideer ud i praksis. Du vil blive nøglemedarbejder i et talentfuldt team, hvor ekspertise i indkøbsledelse er afgørende for vores virksomheds succes. Det kan du alt sammen gøre her hos John Deere. Der er mange muligheder for at gøre hurtig karriere inden for indkøb og lagerstyring, drift af fabrikker, udvikling af nye produkter, logistik, strategisk sourcing, leverandørudvikling, leverandørspredning og styring af reservedele til forhandlere.