• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / / Samfundsansvar

Samfundsansvar

Positiv samfundsudvikling

John Deere forstår nødvendigheden af økonomisk vækst, og hvordan man kan skabe holdbare resultater ved at påvirke og støtte udviklingen i samfundet. 


Derfor arbejder John Deere tæt sammen med lokale erhvervsgrupper og foreninger for at gøre en indsats for at styrke lokalsamfundet, så det bliver et mere tillokkende sted at skabe arbejdspladser og vækst. Et blomstrende erhvervsliv med nye og voksende virksomheder og stigende beskæftigelse vil i sidste ende forbedre levevilkårene for alle i området. 


John Deere bidrager til lokalsamfundets udvikling ved at investere tid, lederskab og penge i en række almennyttige organisationer og programmer.

Almennyttige formål

Vores primære almennyttige indsats foregår i samarbejde med organisationen United Way, men vi støtter også mange andre organisationer. 


United Way 


United Way arbejder for at forbedre forholdene og levevilkårene i lokalsamfund rundt omkring i USA, og det arbejde støtter John Deere. Gennem United Way hjælper vi med at forbedre forholdene for lokalsamfund og deres indbyggere i de områder, hvor John Deere har et særligt tilhørsforhold.

Kunst og kultur

Som en del af vores engagement med hensyn til at forbedre samfundsforholdene støtter John Deere arrangementer og initiativer inden for kunst og kultur både bredt og lokalt. Vores engagement i kunstverdenen modtager stor anerkendelse i de områder, hvor John Deere har et særligt tilhørsforhold.