• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / / Uddannelse

Uddannelse

Vi støtter en lysere fremtid

Uddannelse og instruktion… det er nøglen til en lys fremtid for vores virksomhed, vores medarbejdere, vores kunder og vores verden. Derfor er John Deere stolte over at kunne støtte forskellige uddannelsesprogrammer. Vi samarbejder med anerkendte erhvervsskoler og universiteter. Og vi støtter udvalgte almennyttige organisationer eller arrangementer, som matcher vores kerneværdier, forretningsideer og målsætninger. Alt sammen for at skabe gode læringsmuligheder for næste generations ledere, konstruktører, ingeniører og andre veluddannede medarbejdere.

Støtte til uddannelse

John Deere giver uddannelseslegater og støtter uddannelsesprogrammer og fakulteter på over 40 højere læreanstalter og universiteter i USA. Vi fokuserer primært på områder inden for videnskab, teknologi, ingeniørfag, matematik og økonomi.


Vores støtte til uddannelser og uddannelsesinstitutioner sker også uden for USA rundt om i verden, hvor John Deere har et tilhørsforhold. I Tyskland, for eksempel, støtter John Deere et særligt uddannelsesprogram, som skal give unge russiske landmand et godt kendskab til vestlig teknologi. Og vi støtter et årligt seminar for unge videnskabsmænd i hele verden, som mødes for at diskutere deres specialer eller ph.d.-afhandlinger med særligt henblik på amerikanske forhold.

Støtte til almennyttige formål

National FFA
Tidligere kendt som Future Farmers of America, er en national ungdomsorganisation med over 500.000 medlemmer. FFA forbereder medlemmerne til en karriere og lederstilling inden for videnskab, økonomi eller landbrugsteknologi. John Deere er en af de største og længst vedvarende sponsorer af National FFA. Vi har støttet organisationen i over 60 år.

 

”Junior Achievement”
John Deere er en aktiv støtte af JA (Junior Achievement) og har været det i mange år. JA uddanner unge i arbejdsmarkedsforhold, selvstændig virksomhed og økonomi gennem særlige programmer. Vi støtter disse programmer i lokalområder, hvor vi har et særligt stærkt tilhørsforhold. På internationalt plan er John Deere en stor sponsor for Junior Achievement AgroMESE Challenge i Argentina og har været det siden 2007.

 

MANRRS
MANRRS står for “Minorities in Agriculture, Natural Resources and Related Sciences”. Organisationen arbejder på at udbrede kendskabet og interessen for landbrug, naturressourcer og dertil knyttede videnskaber blandt etniske minoriteter. John Deere har en rådgivende rolle over for MANRRS og er desuden hovedsponsor for den årlige MANRRS konference.

 

SkillsUSA
SkillsUSA er et fællesskab mellem studerende, undervisere og erhvervslivet, som har sigte mod at skabe højtuddannet teknisk arbejdskraft. De studerende kan styrke deres uddannelse gennem undervisning i ledelse, teambuilding, borgersind og karakterudvikling.

John Deere er national sponsor for dette program.