• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / / Produkter til vedligeholdelse

Produkter til vedligeholdelse

Brændstofbesparende produkter til vedligeholdelse

Omhyggelig vedligeholdelse betyder, at din presser kan arbejde optimalt samtidig med, at du sparer brændstof.

 

Du vil hurtigt opdage, at et automatisk smøresystem er en god investering, da du ikke længere behøver at gå rundt og smøre kæderne manuelt, det minimerer friktionen, og det er brændstofbesparende. Skarpe knive er også brændstofbesparende. En bærbar slibemaskine er hurtigt tjent ind igen takket være et renere snit og et mindre kraftbehov.

Automatisk kædesmøringssystem

Automatisk kædesmøringssystem

Et automatisk kædesmøringssystem reducerer den daglige vedligeholdelse og forlænger kædens holdbarhed ved at eliminere bøvlet og tidsforbruget ved manuel smøring. Hver gang kraftudtaget kobles til, vil systemet foretage smøring og i modsætning til manuel smøring sker det, mens kæden er varm, så olien trænger bedre ind i samlingerne. Effektiv smøring betyder også mindre friktion og bedre brændstofeffektivitet.

Systemet smører automatisk ballekammeret og pickuppen. Det inkluderer en 4-liters tank, som kan tages ud, så den er let at genfylde, samt en volumetrisk pumpe, som tilpasser sig oliens kvalitet. Flowet kan justeres uafhængigt i forhold til hver enkelt kæde, så du undgår unødvendigt spild.

 

Bio-Luber olien er udviklet specielt til drypsmøring. I visse lande kan lovgivningen kræve en særlig miljøvenlig olie til smøring af kæderne.

Knivslibesystem : Maksimal snittepræstation

Reservedele og service: Knivslibesystem

Skarpe knive er helt afgørende for din pressers præstationer. Skarpe knive reducerer kraftbehovet, maksimerer brændstofeffektiviteten og minimerer stressbelastninger på maskinen. Faktisk reducerer skærpede ballepresserknive momentbelastningen på drivlinjerne med op til 30% og reducerer dermed brændstofforbruget med op til 10%.

Vores knivslibesystem er perfekt til alle dine høstbehov. Systemet sliber i en konstant vinkel, så resultatet bliver perfekt. Sammenlignet med en traditionel slibemaskine vil vores system reducere varmeudviklingen, hvilket er med til at bevare stålstrukturen. Det giver kniven en meget længere holdbarhed.

Dette kan også være interessant for dig...