• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / / Kæde til rundballepresser

Kæde til rundballepresser

Reservedele og service: Kæde til rundballepresser

Når det drejer sig om forebyggende vedligeholdelse, glemmer man ofte at tænke på kæderne. Og da der bruges mange forskellige kæder til de forskellige maskiner, er det upraktisk og uøkonomisk at lagerføre komplet samlede rullekæder til hver enkelt maskine eller funktion. Man kan få kæder fra kæderuller på 3,05 m, 15,24 m eller 30,48 m, hvor man bruger et samleled og samler kæder ved hjælp af originalt kædeværktøj.

Systemet er velegnet til alle John Deere rundballepressere og til mange andre krævende opgaver. Det er ganske enkelt den mest økonomiske løsning til udskiftning af din John Deere rundballepressers kæder. Du køber bare den kædelængde, du har behov for, så klares resten let med et samleled og det rigtige kædeværktøj.

 

Vores kæde til rundballepressere er bygget til længere holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Bøsninger, plader og stifter er produceret efter de højeste standarder, så de kan modstå træthedsbrud, når kæden konstant strammes og slappes.

 

Se godt på kvaliteten

 

Reservedele og service: Bøsninger

Bøsninger

John Deere’s bøsninger er nøje udformet, så kontakten med stifterne bliver optimal. En særlig profileringsproces hindrer den “tøndeeffekt”, der kan opstå, når bøsningen presses ind i pladen. En specialcoating som er ekstrem rust- og slidbestandig giver en helt uovertruffen holdbarhed, selv når der ikke smøres optimalt.

Reservedele og service: Plader

Plader

Ekstra kraftige kædeplader mindsker risikoen for træthedsbrud på John Deere kæderne. Denne ekstra styrke gør John Deere’s kæde ideel til opgaver med hyppige spidsbelastninger.

Reservedele og service: Stifter

Stifter

Specialforkromede stifter har en overfladehårdhed, der er to til tre gange stærkere end på almindelige stifter.

For at sikre kæden maksimal holdbarhed har man fra fabrikkens side påført et smøremiddel, der ligger permanent mellem stift og bøsning.

En reel fordel:
  • Kædeplader af kvalitetsstål
  • Varmebehandlede
  • Fabrikken har testet kæden under stor belastning

Dette kan også være interessant for dig...