• (andre lande)
 • |
 • Forhandlere
/ / / / Tilbehør til traktorer

Tilbehør til traktorer

Tilbehør til traktorer

Gør det lettere at nå mere.

Du bruger rigtig meget tid i din traktor. Så du vil naturligvis have indrettet din traktor, så den er så behagelig og effektiv som muligt. Det kan vi hjælpe med. Vores brede vifte af tilbehør giver dig mulighed for både at se bedre, at have det bedre, være bedre beskyttet, og at få klaret arbejdet hurtigere.

Kabinekomfort

Gør arbejdet til en fornøjelse

Mange dage bruger du langt mere tid i din traktor, end du gør hjemme. Derfor bør din kabine være komfortabel, have det nødvendige udstyr og passe til dine personlige behov. Ideelt vil den også have nogle af de bekvemmeligheder, du har glæde af efter arbejdstid. Heldigvis har vi en lang række tilbehør til kabinen.
  Varmeskjold af rustfrit stål

Giv din traktor moderne stil med varmeskjold af rustfrit stål og høj kvalitet til at sætte over udstødningsrøret.
Fås til 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, 7030 Premium serie traktorer.
Varmeskjold af rustfrit stål
  Varmeskjold af rustfrit stål til at beskytte mod varme fra udstødningsrøret

Giv din John Deere traktor et smart personligt præg med varmeskjold af rustfrit stål på udstødningsrøret. Reservedele af rustfrit stål produceres efter John Deere's høje standard, der sikrer holdbarhed og lang levetid.
Fås til 6M og 6R serie traktorer
 
Varmeskjold af rustfrit stål til at beskytte mod varme fra udstødningsrøret
  Sæder

Et nyt sæde til traktoren er en af de bedste investeringer, du kan gøre i dit helbred og din effektivitet. Vi tilbyder en række sæder lige fra et Super Air Comfort sæde til det prisbelønnede Active Seat. Se vores online tilbehør og få overblik over, hvad der findes til din traktor, eller tal med din lokale forhandler, som gerne vil fortælle dig mere om alle egenskaberne og give dig en demonstration.
Super Air Comfort sæde
  Sædeovertræk

Vi tilbyder to typer sædeovertræk: skræddersyet og universal. Skræddersyet sædeovertræk passer perfekt til dit sæde, og der er endda et betræk med aftagelige varmeelementer til ryglæn og siddepude.

Sædeovertræk
Sædeanimation

Multifunktions John Deere sæder er nemme at indstille efter dine ønsker, så du føler dig hjemme i din traktor. Se sædeanimationen for at se mere om de forskellige indstillinger.
Få vist sædeanimation
  Elektrisk køleskab

Med en kapacitet på 5 liter har vores elektriske køleskab opbevaringsplads til drikkevarer og mad nok til en hel dag i marken. Det leveres med et 12 volt stik for nem installation og har en separat tænd/sluk-kontakt, så det kun kører, når motoren kører. Der er ingen fare for et fladt batteri, hvis du ved et uheld lader det være tændt natten over.
Det kan også installeres i kombination med Field Office, så det udgør et fuldt integreret arbejds- og forsyningsmodul.
Elektrisk køleskab
  Field Office

Gør dit kontor i marken så effektivt som muligt. Der er plads til opbevaring af vigtige dokumenter, brugsanvisninger, mobiltelefon og endog en bærbar computer. Låget kan også bruges som skriveunderlag eller til at arbejde ved. Der er indlagt ledninger med henblik på elektroniske enheder. Når dagen er slut, kan dit markkontor omdannes til en bæremappe, du kan tage med, så du nemt kan have dine vigtigste papirer ved hånden.

Field office
  Køleboks

Hold forfriskninger kolde og lige ved hånden. Få en isoleret køleboks i traktoren og få nem adgang til dine foretrukne drikkevarer og forfriskninger. Med den robuste holder til flasker og drikkevarer har du altid en forfriskning inden for rækkevidde.
Køleboks
  Monteringsbeslag til tilbehør

Til montering af skærme, telefoner, radioer og andet tilbehør på et bekvemt sted.
Monteringsbeslag til tilbehør
 

Tablet og mobilholder

Inddrag mobiltelefon, tablet, GPS og andre fordelagtige hjælpemidler i dit arbejde. De kan let monteres i kabinen, så du har et komplet driftscenter omkring dig.

Monteringsløsninger

Tablet og mobilholder
 Elektriske stik og adaptere

Med så mange gadgets – telefoner, MP3 afspillere, enheder til styring af redskaber etc.- er det en god ide at have rigeligt med stik og adaptere. Det er nemt at installere og bruge en stikdåse med plads til op til 6 enheder, der kører på 12 volt.
Elektriske stik og adaptere
  Adaptere

Fire valgfrie typer adapter til diverse behov:
 • Standardstik med 3 ledninger til faste tilslutninger
 • Adapter af cigarettænder-typen
 • Adapter med 3 ben (rund)
 • Adapter med 3 ben (flad)
Adaptere
  Bundmåtter

Få din kabine til at se ny ud ved at udskifte bundmåtterne.
 • Passer præcis og er med John Deere's logo
 • Den originale fordel: Beigefarvede så de matcher kabinens interiør
 • Nemme at rengøre
 • Fremstillet af slidstærkt nålefilt
 • Kan højtrykspules med koldt vand
Bundmåtter

Forbedring af udsyn

Undgå at overse noget

Få bedre udsyn, og gør det nemmere at manøvrere med redskaber, hvor der er snæver plads ved hjælp af følgende tilbehør.  Udvendige spejle

Stort, udvendigt spejl giver ekstra vejsikkerhed og bedre overblik over redskaber. Vælg mellem manuelle eller elektrisk justerbare spejle på teleskopstang. De elektriske udgaver er perfekte til en-mands-betjening.
Udvendige spejle
  Spejl til overvågning af træk

Få et enestående overblik over træk og redskaber bagpå. Spejlet er monteret i højre side af bagruden.

Spejl til overvågning af træk
  Solskærme

Forhindrer, at du får solen i øjnene og mindsker opvarmning af kabinen. Solskærme kan monteres på for- eller bagrude, og skyggevirkningen kan indstilles, så det er så behageligt som muligt for føreren.
Solskærme Sun Visors and Sunshades
 
Vinduesvisker på bagruden


Store vinduesviskere til din baggrunde sikrer godt udsyn i dårligt vejr og under mudrede arbejdsforhold.

Vinduesvisker på bagruden
  CCTV videokamerasystemer

John Deere videokamerasystem giver dig bedre overblik over dit daglige arbejde og gør dig mere effektiv. Dine fordele:

 • Pålidelig transport og betjening: Med videokamerasystemet har du tjek på tilskuere og forhindringer.
 • Maksimalt udbytte: Afmontering af jordbor, bugserede redskaber, aflægning af baller - du kan vælge at overvåge dine arbejdsprocesser i og omkring køretøjet med perfekt overblik.
 • Mindre stress bag rattet : Uanset om du pløjer, sprøjter, sår, gøder eller høster, kan du kigge fremad og stadig følge med i alt omkring dig, uden at du skal anstrenge dig. Ved at have et kamera til at følge arbejdet bag kabinen, bliver dit arbejde lettere, du får en sundere arbejdsstilling, og din produktivitet øges.
CCTV videokamerasystemer

Lygteløsninger

Forlæng din arbejdsdag til ud på aftenen


Forlæng din arbejdsdag til ud på aftenen

Der findes en lang række front-, bag- og sidelygtekombinationer alt efter hvilken traktorbelysning, der bedst passer til dine arbejdsforhold.

Men før du bestemmer dig, er her vores vejledning til de forskellige valgmuligheder:
 Forlygter (H4) vs arbejdslys (H3)

Forlygter (H4) er udviklet til at levere et enestående lys ved normal brug på veje. De har kort og langt lys. Hvis et redskab monteret foran er i vejen for forlygterne i frontgrillen, er der yderligere forlygter til rådighed, som kan overtage funktionen.

H3 halogenlygter benyttes i marken og giver enestående oplysning af arbejdsområder foran og bag traktoren samt monterede redskaber.

 

Fordelene ved H3 arbejdslygter:
 • Højere lysstyrke og oplysningsniveau end standard 100 W lygter
 • Optimeret fordeling af lyset
 • Kan indstilles, så man undgår "skyggelommer"
Forlygter monteret i frontgrillen
To H4 forlygter monteret i frontgrillen
Arbejdslygter i hjørnerne
To H3 arbejdslygter i hjørnerne

 

Xenon High Intensity Discharge (HID) lygter giver ekstrem høj lysstyrke og samme farvebalance som dagslys for klar oplysning af marken. Xenon arbejdslys giver en langt bedre belysning end traditionelle arbejdslygter og har af natur en større modstandsdygtighed over for stød og rystelser.   Halogen vs Xenonhalogenlys
Med halogenlys
Klassisk arbejdslys (55 W)
2 x 55 W = 110 W
Xenonlys
Med Xenonlys
Xenon arbejdslys (35 W)
2 x 35 W = 70W 

De vigtigste fordele ved Xenon lygter i forhold til halogen:

 • Op til 4 gange kraftigere lys
 • 10 gang længere levetid
 • 35% lavere strømforbrug i forhold til halogenpærer, hvilket giver en lavere belastning af de elektriske systemer

Ydelsesforbedringer

Vil du gerne have, at din John Deere traktor kan mere? Du har måske ændret din driftsform eller købt traktoren brugt. Du kan opgradere din John Deere, så du opnå større produktivitet uanset hvad.

  Ballast

Med korrekt ballast vil du få maksimalt udbytte af din traktors ydeevne, da det hjælper med at overføre kræfterne bedre til jorden, nedsætter brændstofforbruget samt forbedrer trækkraften og kørekomforten. Den korrekte ballast afhænger af traktorens hestekræfter, hastighed under markarbejde og hvilken type redskab, du bruger.
  Frontmonterede kuffertvægte

Kan nemt monteres/afmonteres for varierende behov. De hjælper til en optimal vægtfordeling mellem bag- og foraksel, da vægten nemt kan justeres til de aktuelle behov i forbindelse med opgaven.

Frontmonterede kuffertvægte
  Pickup-vægte

Den mest alsidige ballastløsning. De fås i 900 kg, 1150 kg, 1500 kg og 1800 kg. De kan monteres direkte på frontvægtbeslaget (900 kg og 1150 kg). Ved brug af topstangbeslaget (følger med vægtene på 1500 kg og 1800 kg) kan pickup-vægtene også monteres på liften for og bag for bedre træk.

Pickup-vægte
  Vægte til baghjul

Kan monteres på ydersiden af stål- eller støbte hjul. På støbte eller heavy-duty hjul kan de også monteres på indersiden. Dækkets bæreevne skal altid overholdes.

Vægte til baghjul

Se mere om John Deere ballastløsninger

  Radarsensorer med to stråler

Overvåg præcist dine hjuls glidning med en radarsensor med to stråler:
 • Spar brændstof
 • Undgå jordpakning
 • Øg din trækkraft
 • Øg din effektivitet
Radarsensorer med to stråler
  Headland Management System (HMS/iTEC):

Denne funktion gør det muligt for føreren at gemme eller opsætte en række ofte gentagne arbejdssekvenser. Markarbejde har aldrig været lettere eller mere effektivt.
 • Føreren bliver mindre træt - flere traktorfunktioner samles i en enkelt knap
 • Præcis ydelse
 • Brugervenlig
Headland Management System (HMS/iTEC)
  Udvidet sporvidde

Hvis du planter eller sprøjter med bredere sporvidde, kan du bearbejde flere rækker på én gang på den mest nænsomme måde. Der er ikke krav om, at akseltrykket sænkes. Den øgede sporvidde giver enestående understøttelse og balance ved sprøjtning. Der er to udvidelser til rådighed. De er nemme at samle og hurtige at installere. Afhængig af traktorens samlede bredde, kan udvidelsen kræve ekstra lygter og et advarselsskilt.
Udvidet sporvidde
  Ekstra oliebeholder til hydraulikolie

Ekstra oliebeholder til hydraulikolie øger mængden af olie, der er til din rådighed ved krævende funktioner såsom tip af store vogne.

Ekstra oliebeholder til hydraulikolie
  John Deere frontlift

For yderligere alsidighed kan en fuldt integreret John Deere frontlift og front-PTO leveres til eftermontering på 6R og 6M serie traktorer. John Deere kategori 3N frontlift er perfekt til ballast og betjening af frontmonterede redskaber. Den har en høj løftekapacitet på 4.000 kg, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af tunge redskaber. Desuden leveres John Deere frontlift med:
 • Låsemekanisme for sikre forhold under transport og arbejde
 • Flowbegrænser til regulering af sænkehastighed, når indstillet i hydraulisk flydeposition
 • Tre trækpositioner (stiv, flyde, foldet)
 • Trækarm med krog og snaplås
 • Trækpunkt
 • 7-benet stik til vogn
 • 3 centerpositioner til træk
 • Lodret opbevaring af topstang
 • Kan kombineres med John Deere front-PTO og er fuldt kompatibel med John Deere frontlæssere
 • Ekstraudstyr: Understøttelse af kæde til klipper, frontbeskyttelse, akkumulator og 2 ekstra olieudtag.
John Deere Front Hitch and Front PTO
  John Deere front-PTO

Den fuldt integrerede John Deere front-PTO styres elektro-hydraulisk via en kontakt til højre på konsollen eller CommandARM. John Deere front-PTO egenskaber:
 • 1000 o/min med perfekt match mellem PTO hastighed for og bag
 • PTO-aksel med 6 noter kan overføre 80 kW effekt
 • PTO-udgangsakslen drejer mod uret, når man står foran traktoren og ser på fronten
 • Jævnt moduleret aktivering af både lette og tunge redskaber
 • Hydraulisk styret PTO-bremse for at undgå, at redskaber kører løbsk
 • Integreret med iTEC/HMS
 • For nem tilslutning af drivakslen kan PTO-tilslutningsakslen dreje 60 grader
John Deere front-PTO

Beskyttelse og opbevaring

Din traktor og dine redskaber udgør en stor investering Derfor tilbyder John Deere en række produkter, der beskytter dig og dine maskiner. Vi har alt, du har brug for til at minimere din risiko samtidig med at effektiviteten maksimeres.
  Startspærre

Startspærren er et elektronisk system, der forhindrer traktoren i uautoriseret bevægelse og tyveri. Hvert sæt består af to nøgler til startspærren. Hvis der bruges en uautoriseret nøgle, vil traktoren slukke straks efter start og kan ikke flyttes.
Startspærre
  Låsbare dæksler

Lås brændstoftanken og transmissionens oliebeholder for at forhindre hærværk og kostbare forvekslinger af væsker.

Låsbare dæksler
  Sæt med dørlåse

Hvert sæt inkluderer dørhåndtag og en nøgle, der passer til. Blanke nøgler kan bestilles separat.

Sæt med dørlåse
  Drejbare forskærme

Opnå den bedste manøvredygtighed og beskyttelse med drejbare forskærme. De giver dig den fordel, at du kan dreje skarpere, arbejde hvor pladsen er trang og foretage skarpere vendinger. Samtidig med at du opnår den traditionelle skærms beskyttelse mod snavs og affald.
Drejbare forskærme
  Skærmforøgelse

Hold din kabine ren og opnå bedre udsyn med en skærmforøgelse, som fås i forskellige størrelser.

Skærmforøgelse
  Bakalarm

Alarmen udsender en advarselslyd, når traktoren er i bakgear, til sikring af omkringstående.

Bakalarm
  Sæt til frakobling af batteri

Det udvendigt monterede sæt til frakobling af batteri er ideelt til at forhindre utilsigtet brug og til at undgå, at batteriet løber tør for strøm på grund af, at der ikke er slukket for skærme eller radioer.

Sæt til frakobling af batteri
  Beskyttelse af brændstoftankens bund

Anbefales specielt til traktorer, der benyttes under vanskelige forhold (f.eks. krat, skov og landindvinding). De er lavet af holdbart metal og placeres under brændstoftanken for at yde ekstra beskyttelse.

Beskyttelse af brændstoftankens bund
  Værktøjskasse

For nem adgang til dit værktøj i marken kan du få en John Deere værktøjskasse. Den er solid, langtidsholdbar og gør det nemt og bekvemt at holde orden i dit værktøj.

Værktøjskasse
  Opbevaringsbeholder

Giver 45 l opbevaringsplads til alle dine ting, når du er i marken. Den er lavet af pladejern og kan monteres på alle eksisterende frontvægte.

Opbevaringsbeholder

Trækløsninger

Anvend sikre sammenkoblinger

Det er vigtigt at vælge det rette træk til dine redskaber. Heldigvis giver vores originale træk stor pålidelighed og er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der opfylder John Deere's specifikationer. Der findes en lang række faste og højdejusterbare, manuelt eller automatisk betjente typer til brug ved transportopgaver.
  Højdejusterbare vogntræk

Automatisk vogntræk med 38 mm kugletap - kan også leveres i ekstrabred version f.eks. til brug med forstærkede trækbomme eller lastbilvogne.

Højdejusterbare vogntræk
  Disse højdejusterbare kugletræk og pitontræk er perfekte til vogne og i forbindelse med mange andre typer redskaber. Ved brug i lav position giver de optimal trækkraft og køredynamik ved kombinationer med vogne.

Højdejusterbare vogntræk
  3-i-1 træk

3-i-1 trækket giver dig mulighed for at bruge vogne og redskaber, der kræver forskellige typer træk. Inkluderer en skinne med fem positioner med følgende tre anvendelser:
 • Manuel eller automatisk højdejusterbart vogntræk
 • Trækindsats til kugle- eller pitontræk (ikke højdejusterbart), om nødvendigt samtidig med manuelt og automatisk træk
 • Trækbom, hvis indsats til kugle- eller pitontræk er fjernet


3-i-1 træk
  I lav position tillader kugletræk træk af redskaber med op til 4 tons statisk, lodret belastning, og pitontræk op til 3 tons statisk, lodret belastning.

Indsats til kugletræk
Indsats til kugletræk
Indsats til pitontræk
Indsats til pitontræk

  Tvangsstyring til kugletræk

Fås til kugletræk-indsatser og højdejusterbare kugletræk. Desuden findes de til en eller begge sider til brug ved vogne med begrænsere i højre eller venstre side.

Tvangsstyring til kugletræk
  Fordelene ved begrænsere:
 • Giver dig mulighed for snævrere sving med vogne med flere aksler
 • Bedre beskyttelse af jorden
 • Mindre dækslid
 • Større komfort for føreren - da det ikke er nødvendigt at låse trækakslen ved bakning eller hurtig kørsel på vej, da vognens hjul altid vil være parallelle med drejeradius.