• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Keep Green

Keep Green

Stop snavs og urenheder

Stop snavs og urenheder

Der kræves ekstremt meget af luftfiltrene. De skal stoppe snavs uden at bremse for tilførslen af enorme mængder ren luft, som motoren har brug for til at arbejde optimalt. Hæmmes lufttilførslen går det ud over ydeevnen og brændstofeffektiviteten. Hvis snavset slipper igennem, vil motoren snart gå ned. John Deere’s luftfiltre holder denne svære balance. De passer perfekt. Den øverste og nederste gummidel er lavet sådan, at den holder helt tæt, så snavs ikke kan slippe uden om filteret. John Deere filterpapiret beskyttes af et rustfrit trådnet, som baner vejen for en større overflade, end man normalt ser på markedet. Det betyder, at motoren altid kan få den optimale lufttilførsel. Med originale John Deere luftfiltre får du et større filtreringsareal til at stoppe snavs og urenheder. Hvorfor nøjes med det næstbedste?

Få et skarpere snit

Få et skarpere snit

Ved første øjekast ligner en John Deere klipperkniv måske andre knive på markedet. Men ude på plænen er der en verden til forskel. Passer perfekt. Knivhullet er perfekt centreret og med den nøjagtige korrekte diameter. Det modvirker vibrationer fra skjoldet, som virker trættende på føreren og belastende på andre dele af klipperen. Knivmaterialet er også bedre. John Deere klipperknive er udført i en enestående kvalitetsstål, som indeholder kulstof, bor og andre materialer, der giver den hårdhed, der skal til for at holde skæret skarpere i længere tid. Det skarpere skær giver et renere snit. Det holder plænen sundere og grønnere.

Giver sig aldrig

Giver sig aldrig

Med John Deere kileremme er der intet, der kan stoppe dig. John Deere’s remme er stærkere og tåler større strækspænding. I krævende stræktests har John Deere’s remme vist sig langt stærkere end traditionelle remme på markedet. Og de holder formen bedre. Det sikrer en konsekvent ensartet kraftoverførsel. En anden fordel er, at John Deere remme har en lavere friktionskoefficient, som sikrer en jævn og effektiv til- og frakobling. Hver gang føreren tilkobler klipperdrevet, udsættes kileremmen for en pludselig belastning. John Deere’s remme modstår denne belastning uden problemer igen og igen, fordi de er skabt til opgaven. Lad dig ikke nøje med en kilerem, som er skabt til gennemsnitsbrug og blot passer nogenlunde. Få den originale John Deere rem, som er skabt til netop din maskine og dit krævende arbejdsprogram.