• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / John Deere fordelene

John Deere fordelene

Du opnår følgende fordele: Gennemprøvet + Testet

Katalysator til dieseliltning/Dieselpartikelfilter John Deere Power Systems er en af de få producenter på verdensplan, der bygger motorer udelukkende til landbrugs-, skovbrugs- og entreprenørmaskiner. Denne specialisering har givet John Deere en helt enestående erfaring i at udvikle motorer, der er robuste nok til at kunne modstå de ekstreme vibrationer, temperaturer og belastninger, der kræves af disse maskiner. Og da vi udvikler begge dele, motor såvel som maskine, har vi meget stor ekspertise, hvad angår integrering af motor, transmission, kølesystem og betjeningsfunktioner, så du opnår optimal ydelse, effektivitet og kontrol med dine omkostninger.

Se animationGennemprøvet
John Deere var den første producent, der kombinerede et kølet EGR system med en VGT på landbrugsmaskiner. Også det nye udstødningsfilter er udviklet specielt til de krævende forhold under landbrugsarbejde m.m. og benyttes i øvrigt allerede nu overalt, hvor der anvendes kvalitet i bilindustrien. Og udstødningsfiltret har i mange tilfælde med stor succes erstattet lyddæmperen.

Enkelt
Ingen urea. Selektiv Katalytisk Reduktion (SCR) sprøjter flydende urea ind i udstødningsstrømmen for at reducere mængden af kvælstofilte. Det kræver, at maskinen er udstyret med en særskilt beholder, et avanceret urea-indsprøjtningssystem samt et effektivt diagnosesystem. Og da urea kan fryse til, kræves der også varmesystemer til beholder og fødelinjer.

Mere effektivt
De nuværende Trin III A John Deere PowerTech motorer kunne allerede levere exceptionel god brændstoføkonomi med den banebrydende GreenEfficiency teknologi. De optimerede desuden koldstart, transient reaktionstid, ekstra kraftforøgelse, spidsmoment og drejningsmoment ved lave omdrejninger. Trin III B PowerTech motorerne giver en yderligere forbedring på alle de nævnte områder. Det giver bedre præstationer og bedre brændstoføkonomi.

Integreret
Vi hos John Deere designer, bygger og udfører service på motor og andre maskinsystemer for at sikre maksimal ydelse, bekvemmelighed, brændstoføkonomi og totalværdi. Derudover kan John Deere tilbyde et komplet sortiment af AMS præcisionsløsninger, som gør maskinen komplet. Så kan du arbejde med optimal effektivitet og komfort. Og du kan være helt sikker på, at alle komponenter arbejder perfekt sammen, fordi de er designet til at arbejde sammen og bakkes op af et selskab med mere end 170 års erfaring i at hjælpe ejerne til at opnå succes.

Enestående kundeopbakning
Med over 1.800 servicesteder rundt omkring i hele Europa har du altid en ekspert og professionel rådgivning i nærheden. Og med centrale reservedelscentre i hele Europa er den rette reservedel aldrig langt væk. Derudover er John Deere’s servicemedarbejdere yderst veluddannede og altid opdaterede omkring den nyeste motorteknologi og de mest avancerede serviceteknikker.