• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / John Deere motorteknologi

John Deere motorteknologi

John Deere’s måde: Enkelt + Pålideligt

Myndighederne har sat strenge standarder for reduktion af emissionsniveauet for dieselmotorer i landbrug og industri. Hvis producenterne effektivt skal kunne opfylde de strenge krav, er de nødt til at benytte systemer til efterbehandling af udstødningsgassen. Det har fået de fleste producenter til at søge i retning af SCR (Selektiv Katalytisk Reduktion), hvor man benytter sig af en katalysator og urea (en væske som kræver en særskilt beholder), et komplekst doseringssystem samt et opvarmningssystem, som skal hindre frysning.

John Deere's måde er enklere. Som pioner inden for brugen af kølet recirkulation af udstødningsgas (EGR) og variabel geometrisk turbolader (VGT) er John Deere i stand til at bygge videre på succesen med vores PowerTech dieselmotorer uden at inkludere omkostningerne og besværlighederne omkring SCR teknologien.

Ved at tilføje et integreret dobbelt udstødningsfilter (DOC + DPF) bliver vores nye PowerTech motorer ikke blot i stand til at opfylde de strenge krav til emissionsniveauet, de kan også levere den høje ydelse, brændstofeffektivitet, pålidelighed og omkostningseffektivitet, vores kunder forventer af John Deere.
PowerTech motorer
  1. Mere kølet EGR, lavere udstødningstemperatur og reduceret NOx
  2. VGT varierer udstødningstrykket efter hastighed og belastning for at sikre et godt EGR flow og højere ydelse
  3. 4-ventilet topstykke giver større effektivitet, højere ydelse og øget drejningsmoment
  4. Elektronisk brændstofindsprøjtning (13,5 liter) og CommonRail højtrykssystem (4,5 liter, 6,8 liter og 9,0 liter) giver øget brændstoftryk og dermed mere effektiv forbrænding og reduktion af partikelformigt materiale (PM)
  5. Udelt stålstempel med ekstra lav friktion giver øget brændstoføkonomi, reduceret emission og forlænget holdbarhed (9,0 liter og 13,5 liter)
  6. Målrettet køling af topmembran bidrager til forbedret oliekontrol og længere holdbarhed (9,0 liter og 13,5 liter)