5E 3 CYL. SERIEN – MERE TRAKTOR, MERE KOMFORT

FOR DE, HVOR PASSION ER MERE END ET ORD

Den passion og den energi, du lægger i dit arbejde, er grunden til, at vi kan nyde godt af lokalt producerede landbrugsprodukter. Vi lægger mærke til det ved den værdsatte kvalitet den mad, vi sætter på vores borde. Så vi håber, I hører os højt og tydeligt – vi holder af det, I gør hver dag. Vi bygger således en traktor netop til den måde I gør det: Nyd alsidigheden, komforten og ydeevnen ved vores 5E-serie, og bliv ved med det fantastiske arbejde. Tak.

DELTIDS GÅRDE: FULDTIDS TRAKTOR
Din landbrugsbedrift er måske mindre, men vi ved, du mener det alvorligt med, hvordan du kører den. Vi har den helt rigtige traktor til det.
Læs mere
GÅRDMEJERIER: TRAKTOREN TIL PLEJE AF KØER
Vi ved, hvor meget folk holder af at holde deres dyr sunde og produktive. Vi ved også hvor mange arbejdspladser, det involverer. Lad en traktor i 5E-serien hjælpe med at rydde listen.
Læs mere
ALLROUND GÅRDE: EN TRAKTOR TIL DET HELE
At få arbejdet gjort betyder at have færdigheder og talenter ud af mange. Når traktoren kører, som du gør, gøres tingene hurtigere og bedre.
Læs mere

Relaterede emner

5E SERIEN

5E SERIEN

Gør det til en fornøjelse at få tingene gjort. Vi har forsynet de nye traktorer i 5E serien med produktivitetsfremmende og komfortable egenskaber, så du kann få klaret arbejdet effektivt med et godt resultat og endnu mere bekvemt end nogensinde før.

PowerGard: Status beskyttet

PowerGard: Status beskyttet

Når du beskytter dine maskiner med en PowerGard Protection plan* får din bedrift driftssikre maskiner og nonstop optimal ydeevne, så den kan trives.

Click & Collect

Click & Collect

Det har aldrig været nemmere at bestille! Alle de dele, du har brug for, er kun et klik væk.