ALLROUND GÅRDE: EN TRAKTOR TIL DET HELE

Det rigelige udvalg af produkter, der lander på vores borde, hjælper os med at leve et afbalanceret, sundt liv. For at hjælpe med til at mestre bunken af forskellige opgaver, der udgør din dag og med den effektivitet, der skal bruges, skal du ikke lede længere end 5E traktorernes alsidige ydelse.
MASSER AF PLADS, FULDSTÆNDIG KONTROL – MAN SKIFTER MÅSKE OPGAVER OFTE, MEN DER ER ALTID HELT STYR OVER STYREENHEDER OG INSTRUMENTER, DER ER DESIGNET FOR MAKSIMALT EFFEKTIV DRIFT.

REN, EFFEKTIV KRAFT

En 5E traktor leverer den rene kraft, der skal bruges til en blandet gårds mange læsse- og transportopgaver. Motoren, der udelukkende kører på diesel, kombinerer CommonRail højtryks brændstofindsprøjtning med elektronisk styreenhed for en lav, nominel motoromdrejning på 2.100, der holder brændstofforbruget i skak, producerer kraftigt drejningsmoment, og opfylder trin V emissionsreglerne.
EN HEL MASSE FREM OG TILBAGE VED LÆSSERENS ARBEJDSOPGAVER? DU VIL SYNES OM DEN KOBLINGSFRI LETHED VED VORES 12/12 ELLER 24/12 POWRREVERSER™ TRANSMISSIONER MED HASTIGHEDER TIL MANGE ANVENDELSER OG NO-STOP, IN-LINE, FREMAD-/BAKGEAR.

STYRKET

Dine læsseopgaver er mange og lige så varierede, som dagen er lang – der er brug for en hydraulik, der kan følge med. 5E-seriens hydrauliksystem med to pumper og åbent center giver et samlet flow på 66 l/min og er legendarisk for sin pålidelige ydelse. Der fås også to ekstra, selektive kontrolventiler og vores forbedrede effektivitet ved 540/540E kraftudtaget.
5E TRAKTORERNE ER BYGGET TIL DIT LIVS LÆSSEINTENSIVE JOB – DERES KORTE AKSELAFSTAND GIVER FREMRAGENDE SMIDIGHED OG EN USÆDVANLIG SNÆVER DREJERADIUS.

"Vi er inspireret af den lidenskab og dedikation, I bringer med på arbejdet hver dag. Så vi byggede en traktor, der arbejder, som I gør. Det er vores måde at sige: Tak for det, I gør!"

5E SERIEN

5E SERIEN

Få mere at vide