Din start på landbrugets fremtid

Your Start into the Future of Farming

 

Fire vigtige ting for at give dig præcision

John Deere Precision Ag Technology hjælper dig med at mestre alle dine daglige opgaver med datadrevet indsigt for bedre landbrugsstyring. Nøgleværktøjer som G5 Plus CommandCenter™, StarFire™ antenne og JDLink™ Connectivity udstyrer vores store traktorer til din Præcisionslandbrugs-rejse. For at komme i gang nu har vi lavet fire korte videoer, der forklarer nogle vigtige Præcisionslandbrugs-funktioner.

Reducér overlapning med SF-RTK

Spar 5 % brændstof ved at reducere overlapning med StarFire™-RTK styring. 1 Drag fordel af 2,5 cm spor-til-spor præcision med fem års præcis gentagelighed.

Sektionskontrol: 50 % mindre sprøjtning ved siden af målet2

Brug sektionskontrol med op til 255 sektioner for at minimere overlapning, reducere sprøjtning uden for målet  betydeligt og opnå præcis afgrødebeskyttelse og tilførsel af næringsstoffer.

Udbytte op, omkostninger ned: Applikation til variabel tildeling

Optimér overskuddet med variabel tildeling. Effektiviser gødning, såning og kemikalier, og få samtidig større udbytte og lavere omkostninger. Nyd de potentielle besparelser på op til 12-44 kg N/ha3

Klar, parat, start! 1-Click-Go-AutoSetup

Det er nemt at planlægge dine arbejdsopgaver i John Deere Operations Center™ og sende dem trådløst til G5/G5 Plus CommandCenter™ i traktoren. Førerne bekræfter oplysningerne med blot et enkelt klik, og opgaven bliver udført, som du ønsker det.

Stærke muligheder

Udforsk vores udvalg af traktorer, der er udstyret til at fremskynde din rejse ind i fremtiden for landbruget.

Mere end blot: transformative løsninger og produkter

Altid under udvikling og opdateret

Altid under udvikling og opdateret

Vores Precision Ag-løsninger omfatter fjernsoftwareopgraderinger og uvurderlige funktioner som skærm med fjernadgang (RDA), der forbedrer produktiviteten og øger oppetiden med Expert Alerts.

Gør den til din!

Gør den til din!

Problemfri tilpasning af din John Deere som du har brug for det. Intet andet passer til din maskine og din forretning som vores kvalitetstilbehør.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2Iht. et studie udført i USA og Brasilien
3Benchmark; trail VISTA iDünger