Originale John Deere batterier

De passer perfekt

Du kan stole på den ydeevne, der passer til dine maskiner og behov, når du vælger fra vores StrongBox™ og Performance batterisortiment. Der er intet, der fungerer bedre end de batterier, der er skabt til din maskine.

StrongBox™ Batterier

StrongBox™ Batterier

Når du har brug for den højest ydende teknologi for krævende applikationer, se på StrongBox™ batterier for perfekt pasform med vores ingeniørers godkendelse. Fyldt fra fabrikken, fuldt aktiveret og klar til brug med toppræstation, der er vedligeholdelsesfri. Du vil opleve altid klar og overlegen startkraft, selv under ekstreme forhold optimal vibrationsmodstand en lang levetid med bedre cyklusstabilitet, minimalt vandforbrug og meget lav selvafladning.

Anvendelsesområder


Performance batterier

Performance batterier

Vores batterier i Performance-serien er perfekte til mindre krævende anvendelser og er et billigere alternativ til premiumlinjens StrongBox™-batterier. De er de rigtige batterier til lette standardanvendelser, der er mindre krævende hvad angår koldstart og vibrationsmodstand. Du køber kvalitet til en overkommelig pris med god startkraft til en lang række køretøjer og behov til ewn fantastisk pris, i et robust og pålideligt design.

Anvendelsesområder


Den teknologiske fordel

Den teknologiske fordel

Vores gittterteknologi minimerer gittervækst for betydeligt længere levetid. Maksimalt strømflow sikrer hurtig opladningsaccept og optimal ledeevne, og mere bly, hvor den elektriske strøm er højest giver dig en konsistent højere starteffekt. Vores højpræcisions stansningsproduktion sikrer en robust struktur og fremragende aktive masseklæbning for stabil gitterstrukur, højere starteffekt og minimal korrosion.

John Deere seat

Hvorfor vælge et originalt John Deere batteri?

Da vi også har bygget den maskine du vil anbringe batteriet i, har vi en meget klar ide om, hvad der er det perfekte batteri. Derfor producere vi vores egne så du får den kvalitet du bestilte i første omgang - med en perfekt pasform for din maskine og dens behov.

Relaterede emner

Click & Collect

Click & Collect

Det har aldrig været nemmere at bestille! Alle de dele, du har brug for, er kun et klik væk.