• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / Green Spring kampagne 2015

Green Spring kampagne 2015

GreenSpring 2015

Bliv forårsklar!

Nu er vinteren forbi, og tiden er inde til at komme i gang igen. Din John Deere forhandler har alt det, du behøver, for at din nye sæson bliver en succes!

 

Specialtilbud på en bred vifte af traktorer samt sprøjter venter på dig. Alle med tilhørende John Deere finansieringsløsninger, der sikrer, at du får en god ny sæson.

 

Bliv forårsklar nu!

Tilbud

Traktorer

5E serien

Ny 5E med frontlæsser fra 2.740 kr. pr. måned. Kvalitet, du har råd til!


5E SeriesTilbud er baseret på en ny John Deere 5075E traktor. Kampagnen er gyldig indtil den 30.04.2015 hos deltagende John Deere forhandlere. Renten er variabel og baseres på cibor-renten. Kampagnen er gyldig på nye traktorer. Rentesatserne gælder kun ved købekontraktsfinansiering, som afvikles annuitetsmæssig. Finansiering tilbydes kun til erhvervskunder i Danmark efter en individuel kreditvurdering. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, og retten til at tilbagetrække eller forlænge kampagnen. John Deere Financial leveres af Nordea Finans Danmark A/S.

Se mere om 5E serien

Kontakt din forhandler

5M serien

Ny 5M fra 1.998 kr. pr. måned. Kvalitet, du har råd til!

5M SeriesTilbud er baseret på en ny John Deere 5085M traktor. Kampagnen er gyldig indtil den 30.04.2015 hos deltagende John Deere forhandlere. Renten er variabel og baseres på cibor-renten. Kampagnen er gyldig på nye traktorer. Rentesatserne gælder kun ved købekontraktsfinansiering, som afvikles annuitetsmæssig. Finansiering tilbydes kun til erhvervskunder i Danmark efter en individuel kreditvurdering. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, og retten til at tilbagetrække eller forlænge kampagnen. John Deere Financial leveres af Nordea Finans Danmark A/S.

Se mere om 5M serien

Kontakt din forhandler

6M serien

Ny 6M fra 2.866 kr. pr. måned. Kvalitet, du har råd til!

6M SeriesTilbud er baseret på en ny John Deere 6115M traktor. Kampagnen er gyldig indtil den 30.04.2015 hos deltagende John Deere forhandlere. Renten er variabel og baseres på cibor-renten. Kampagnen er gyldig på nye traktorer. Rentesatserne gælder kun ved købekontraktsfinansiering, som afvikles annuitetsmæssig. Finansiering tilbydes kun til erhvervskunder i Danmark efter en individuel kreditvurdering. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, og retten til at tilbagetrække eller forlænge kampagnen. John Deere Financial leveres af Nordea Finans Danmark A/S.

Se mere om 6M serien

Kontakt din forhandler

Sprøjter

M740 sprøjte

Ny M740 sprøjte fra 4.728 kr. pr. måned. Kvalitet, du har råd til!

M740 SeriesTilbud er baseret på en ny John Deere M740 sprøjte. Kampagnen er gyldig indtil den 30.04.2015 hos deltagende John Deere forhandlere. Renten er variabel og baseres på cibor-renten. Kampagnen er gyldig på nye traktorer. Rentesatserne gælder kun ved købekontraktsfinansiering, som afvikles annuitetsmæssig. Finansiering tilbydes kun til erhvervskunder i Danmark efter en individuel kreditvurdering. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, og retten til at tilbagetrække eller forlænge kampagnen. John Deere Financial leveres af Nordea Finans Danmark A/S.

Se mere om M740 serien

Kontakt din forhandler