• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Sprøjtedele

Sprøjtedele

I dag tegner kemikalierne sig for over 60% af dine samlede sprøjteomkostninger. Ekstrem præcis timing og de rette planteværnsmidler er afgørende for din succes. En anden vigtig faktor er en sprøjte, som præsterer i overensstemmelse med dine forventninger. Det er derfor John Deere’s sprøjter altid bygges med henblik på at præstere den enestående høje grad af pålidelighed, kvalitet og ydeevne, som du har brug for. Men selv de mest robuste og pålidelige sprøjter kræver regelmæssig vedligeholdelse og pleje.

 

Derfor bør du altid vælge originale John Deere reservedele til din sprøjte. Lige fra dyser og reparationssæt til renseredskaber og kalibreringsværktøj, alt er designet, bygget og testet eksklusivt til din John Deere sprøjte.
Sprøjtens vedligeholdelse

Sprøjtens vedligeholdelse

Den brugervenlige spray er berøringstør efter kun 15 minutter og giver en fremragende rustbeskyttelse af bomme og andre udsatte dele af sprøjten.

Få mere at vide om sprøjtens vedligeholdelse
Sprøjtesystemets vedligeholdelse

Sprøjtesystemets vedligeholdelse

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af dyser i forskellige størrelser og dyseholdere, som matcher dine individuelle behov, så du altid kan vælge den optimale dyse til opgaven.

Få mere at vide om sprøjtesystemets vedligeholdelse
Præstationsfremmende udstyr

Præstationsfremmende udstyr

Vi kan tilbyde en bred vifte af præstationsfremmende fabriksmonteret eller eftermonteret udstyr, som sikrer, at din sprøjte er skræddersyet til netop dit behov, uden du behøver gå på kompromis med pålideligheden, produktiviteten, præcisionen, komforten, førersikkerheden eller miljøvenligheden.

Få mere at vide om præstationsfremmende udstyr