• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / / Sprøjtesystemets vedligeholdelse

Sprøjtesystemets vedligeholdelse

Reservedele og service: Dyser

Dyser

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af dyser i forskellige størrelser og dyseholdere, som matcher dine individuelle behov, så du altid kan vælge den optimale dyse til opgaven:

  • Dyser af polymer er en omkostningseffektiv løsning til langtidsholdbar præcisionssprøjtning
  • Dyser af rustfrit stål er ideelle ved stor mekanisk belastning
  • Keramiske dyser er ideelle ved brug af ekstremt korrosive planteværnsmidler og gødningsstoffer

 

Reservedele og service: Kalibreringsbeholder

Kalibreringsbeholder

Denne beholder gør det let at kalibrere din sprøjte. Kalibreringsbeholderen har en kapacitet på 2 liter og en måleskala baseret på det metriske system. Beholderen er udført i polypropylen, som er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for diverse kemikalier.

Reservedele og service: Specialbørste til dysemundstykker

Specialbørste til rengøring af dysemundstykker

Denne børste er ideel til at holde dine sprøjtedyser rene. Dens bløde børster rengør nænsomt dyserne uden at beskadige dysemundingen. Et must i ethvert opbevaringsskab.

Reservedele og service: Filtre

Filtre

Vores omfattende sortiment af filtre giver dig effektiv beskyttelse af hele sprøjtesystemet, de modvirker tilstoppede dyser og sikrer en fremragende sprøjtefordeling og afgrødegennemtrængning.

Reservedele og service: Trykindikator

Trykindikator

Denne letaflæselige og analoge trykindikator med det 100 mm store kabinet er bekvemt placeret foran på sprøjten. Den har en præcis skala med måletrin på 0,2 bar og en opdeling i fire farvezoner samt hurtig, letaflæselig og præcis udlæsning. Den gennemsnitlige afvigelse fra måltrykket er på kun 0,05% ved 10 bar (ENTAM-test.)

Reservedele og service: Pumpe- og reparationssæt

Pumpe- og reparationssæt

Selv om alle vores sprøjter er udstyret med selvspædende hydrauliske stempelmembranpumper, som kræver meget lidt vedligeholdelse, er det nødvendigt at udskifte membranerne fra tid til anden. Vi kan tilbyde reparationssæt, som indeholder alle de dele, du skal bruge til at holde din sprøjte i perfekt stand med højt driftstryk og flow.

Du kan vælge mellem forskellige membranmaterialer:
  • BUNA - nitril-butyl gummi yder god mekanisk fleksibilitet og er meget modstandsdygtigt over for olie og almindelige planteværnsmidler og gødningsstoffer. Det er det mest almindeligt brugte membranmateriale i Europa og anbefales af John Deere
  • DESMOPAN er yderst modstandsdygtigt over for aggressive kemikalier men med en mindre grad af fleksibilitet end BUNA
  • HPDS (High Performance Diaphragm System) - en særlig blanding, der har BUNA’s fleksibilitet men med en større modstandsdygtighed over for nogle af de mere aggressive kemikalier

Dette kan også være interessant for dig...