• (andre lande)
 • |
 • Forhandlere
/ / Vælg grøn

Vælg grøn

Handshake

Mejetærskere til enhver mark… afgrøde… samt under alle forhold


Store, åbne marker eller små, stejle skråninger. Varme, tørre marker eller højtydende marker. Fra rapsolie og vinterhvede til solsikker og ærter. Uanset afgrøde eller forhold er vores W, T og S serier mejetærskere blevet grundigt testet på tværs af Europa, så de leverer den højeste pålidelighed og ydeevne.

S serien mejetærsker

S serien

S serien mejetærskere giver enestående ydeevne og leverer den bedste kornkvalitet, der kan købes for penge. Det nye, videreudviklede, europæiske tærskesystem tilfører værdi til hver eneste høstet hektar.

  Læs mere
  T serien mejetærsker

  T serien

  T serien mejetærskere er en af de største, mest intelligente og den eneste multicylinder mejetærsker på markedet med “over the top” tærskesystem og det største, aktive udskillelsesareal på markedet, kan du være sikker på den højeste produktivitet og en enestående stråkvalitet.

   Læs mere
   W serie mejetærsker

   W serien

   W serien er en gennemprøvet, pålidelig konstruktion med minimal vedligeholdelse og stor alsidighed med hensyn til afgrøder. Disse effektive halmrystermejetærskere behandler afgrøderne forsigtigt, hvilket gør W serien til det perfekte valg, når det drejer sig om ydeevne og bedste forrentning af din investering.

    Læs mere

    Fremstillet i Europe

    Our commitment to quality  Our commitment to quality

    John Deeres fabrik i Zweibrücken i Tyskland har siden 1863 specialiseret sig i udvikling og produktion af kvalitetshøstmaskiner. I dag er det her, at S, T og W mejetærskerne produceres.

    Der er investeret over 1,5 milliard kr. i nyt udstyr og processer med henblik på at opnå den højest mulige kvalitet og de mest pålidelige
    mejetærskere. F.eks. bliver hele mejetærskeren sænket ned i et bassin med maling, som dækker alle dele, før den varmes ved
    130 °C. Det skaber en hård og slidstærk belægning med enestående korrosionsmodstand overalt på mejetærskeren.

    Produktionslinjen består af højtuddannede teams, der samarbejder for at bygge store komponenter til hele produkter.
    Herved sikres, at kvaliteten er indbygget, da hver eneste i teamet er ansvarlig for sit eget arbejde. Så du bliver fuldt tilfreds med kvaliteten af vores mejetærskere og høsten bliver let og ubesværet.

    Se fabriksbrochure

    Mere information

    Udviklet til at høste den helt store gevinst

    Mand med korn i hænderneDet er begrænset, hvor meget udbyttet kan øges. Der er en grænse for, hvor meget gødning eller plantebeskyttelse du kan tilføre. Det er grunden til, at John Deeres mejetærskere er udviklet til at beskytte hver eneste kerne mod beskadigelse, og holder alle stråene så lange som muligt.

    Ved test af det nye, Variabel Stream rotorsystem har vi konstateret, at skader på kernerne i S serie mejetærskere typisk lå helt nede på 0,1 – 0,4 %. Sammenligner du det med et hybrid tærskesystem (typisk 3 – 4 % beskadiget kerner) løber besparelserne med S serien virkelig op.

    Uafhængige undersøgelser har bevist, at 1 % ødelagt kerneri korntanken svarer til 1 % yderligere spild på marken. Knækkede kerner opdager man normalt ikke, da de ikke spirer på marken og ikke opdages ved spildovervågning. På en gård på 800 ha, hvor der dyrkes 60 % hvede og byg, er fortjenesten hurtigt 100 til 150.000 kr. ved at vælge en S serie mejetærsker.


    Mere information

    Optimeret ydeevne - uanset hvor og hvornår!

    Optimerings-app til mobilenJohn Deere er kendt som producent af mejetærskere, der designer, udvikler og fremstiller sine egne motorer, transmissioner, kabiner og elektroniske styring. Det giver os mulighed for at producere totalt integrerede maskiner med en række overvågninger til optimering af din høst.

    Machine Sync hjælper dig med at optimere din høstlogistik og maksimere din mejetærskers produktivitet. Førerne af korntransportvognene kan via fjernovervågning se, hvor meget korn der er i de forskellige mejetærskeres korntanke, så de ved, hvilken mejetærsker der står for tur til at blive tømt. En anden mulighed er, at mejetærskerens fører “tilkalder” en transportvogn, for at blive tømt på et bestemt tidspunkt og sted.

    Med den enestående JDLink telematik kan du fjernovervåge din maskines status, og se hvor den befinder sig. Til høsten 2013 vil vi udsende en ny smartphone app, der hjælper med at optimere din mejetærsker uanset forholdene.

    I fællesskab vil disse mobile optimeringsværktøjer hjælpe til opnå en højere effektivitet og sænke høstomkostningerne. Når som helst. Hvor som helst.

    Mere information

    En pålidelig høstpartner uanset hvor og hvornår!

    John Deeres europæiske reservedelslager  Forhandler og kunde

    Bag hver John Deere mejetærsker står vores forhandlernetværk i verdensklasse, fjernovervågningssystemer og reservedelsforsyning, der er udviklet til at holde din høst effektiv og driftsikker – med maksimal driftstid.

    Højtuddannede og certificerede teknikere bakkes op af en avanceret database over reservedele, som sikrer, at din forhandler har de reservedele på lager, der er relevante for sæsonen. Selv hvis de reservedele, du skulle få brug for, ikke lige er “på hylden”, har vi et fantastisk effektivt distributionssystem, hvor reservedelene leveres i løbet af natten. Alene i 2012 investerede vi 175 millioner kroner for at opnå endnu kortere leveringstider.

    Mejetærskere med JDLink er permanent online, og med din tilladelse kan din forhandler proaktivt finde fejl og hjælpe førere med at gøre høsten så effektiv som mulig. John Deere FarmSight, der den førende teknologi på markedet, er til rådighed via en række servicepakker fra din lokale forhandler.

    Den højeste ydeevne, den højeste pålidelighed og den bedste forhandlerservice!

    Du behøver heller ikke tage vores ord for gode vare. Lad os mødes i marken. Oplev selv de lavere driftsomkostninger... den bedre ydelse... den bedre korn- og stråkvalitet... og den bedste forhandlerservice.

    Bestil din demonstration nu!

    Dette kan også være interessant for dig...